Masina de spalat vase Hansa ZWM416WH : Review si Sfaturi utile

Hansa

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 22 decembrie 2020 @ 12:48

Masina de spalat vase Hansa ZWM416WH este un model ce ofera strictul necesar in sensul ca are la baza cele mai importante programe. In plus, pretul de achizitie este unul foarte accesibil, insa mai intai, va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile despre produsul in cauza.

Hansa ZWM416WH ofera o capacitate de incarcare de 9 seturi fiind potrivita pentru 1-2 persoane. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigrand un consum energetic mmic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 197 kWh, iar cel de apa de 2520 litri.

Pentru ca este un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii. Ofera o interfata simpla si intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici gasim si indicatorul pentru sare, dar si pentru pentru agentul de clatire. Va reamintesc ca ambele au un rol important, sarea prevenind depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu doua cosuri foarte flexibile, unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. In acelasi timp, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga oale, tigai, tavi etc. In plus, tacamurile le veti aseza in cosul special.

Hansa ZWM416WH are la baza 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Zilnic – este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 55 de grade Celsius. Consuma 13 litri de apa si 1.07 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, folosind si o presiune mai ridicata a apei. Consuma 16 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 3. Delicat – este potrivit pentru vase sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Prezinta o durata de 110 minute, timp in care consuma 13 litri de apa, respectiv 0.7 kWh energie electrica.
 4. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius. Prezinta o durata de 185 de minute si un consum de 0.69 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 5. 90′ – este un program ce prezinta o durata de 90 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Consuma 10.5 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – poate fi folosit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, durata fiind de doar 8 minute, iar consumul de 3.5 litri de apa la temperatura de admisie.

In ceea ce priveste functiile auxiliare, masina dispune de functia de incarcare la jumatate ce presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

De asemenea, este o masina destul de silentioasa, care in timpul spalarii inregistreaza cel mult 49 dB.

Modelul in discutie masoara 84.5 cm inaltime, 44.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 36 de kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Hansa ZWM416WH este o varianta simpla si eficienta, care va poate acoperi cele mai multe dintre nevoi. Clientii sustin ca spala eficient vasele, este usor de setat, iar programele din dotare sunt bine gandite si foarte practice. Avand in vedere ca este o varianta slim, o pot integra cu succes si in bucatarii mai mici, ceea ce este un avantaj important pentru ei. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Masina de spalat vase Hansa ZWM416WH

Review pe scurt: Hansa ZWM416WH

9.3

Calitate

9.3/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.0/10

Pret

9.3/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Incarcare la jumatate
 • Eficienta energetica
 • Se poate incadra si in bucatarii mici
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *