Masina de spalat vase Beko DFN05321X : Review si Sfaturi utile

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 28 iulie 2021 @ 9:57

0
(0)

Beko DFN05321X este o masina de spalat vase independenta ce pune la dispozitie cele mai importante programe. Poate fi o varianta foarte convenabila la pret, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Masina de spalat vase Beko DFN05321X prezinta o capcaitate de incarcare de 13 seturi, fiind ideala chiar si pentru o familie mai  mare. Pentru ca este un model independent, panoul de control se afla in exteriorul usii oferind o interfata prietenoasa. Aici se afla si doi indicatori foarte importanti – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire lustruieste vasele.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri incapatoare si flexibile, unde puteti introduce diverse tipuri de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si articole mai mari. In plus, regasim si cos special pentru tacamuri.

Masina de vase Beko DFN05321X este prevazuta cu urmatoarele programe de spalare:

 1. Eco – este cel mai eficient din punct de vedere al consumului si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 2. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius folosind si o presiune mare.
 3. Zilnic – este recomandat pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de  65 de grade Celsius.
 4. Quick & Shine – este potrivit pentru vase recent murdarite, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 5. Scurt – este potrivit pentru vase cu un nivel redus de murdarie, temperatura apei fiind de 35 de grade Celsius.

De asemenea, dispune si de functia de incarcare la jumatate ce permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 43 de kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko DFN05321X este o varianta convenabila ca pret, ce pune la dispozitie cele mai importante programe, oferind o spalare optima vaselor. Cumparatorii au declarat ca spala bine vasele, este incapatoare si bine organizata. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Beko DFN05321X

9.4

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.3/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Incarcare la jumatate
 • Capacitate generoasa
 • Silentioasa
 • Usor de setat

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *