Masina de spalat vase Indesit DSFO3T224Z : Review si Sfaturi utile

Indesit

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 20 iulie 2020 @ 6:35

0
(0)

Masina de spalat vase Indesit DSFO3T224Z este un produs interesant ce pune la dispozitie o gama variata de programe fiind eficienta in orice situatie. Inainte de a lua orice decizie de cumparare, va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii pertinente.

Indesit DSFO3T224Z pune la dispozitie o capacitate medie de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum destul de mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 212 kWh, iar cel de ap la 2520 litri.

Fiindca discutam despre un model independent, panoul de control este localizat in exteriorul usii, ceea ce ne permite sa monitorizam oricand durata programelor in derulare. In acelasi timp, ofera o interfata simpla si intuitiva, astfel ca toate setarile dorite sunt usor de realizat. In plus, tot aici gasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, iar agentul de clatire vizeaza lustruirea optima a acestora.

Cavitatea interioara beneficiaza de o organizare foarte buna, fiind prevazuta cu niste cosuri foarte flexibile. Puteri rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu pentru articole voluminoase ori, la nevoie, puteti chiar si renunta la cosul superior.

Indesit DSFO3T224Z are la baza nu mai putin de 9 programe de spalare dupa cum  urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic  program, fiind recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 4 ore si consuma 9 litri de apa, respectiv 0.74 kWh energie electrica.
 2. Intensiv automat – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Durata variaza intre 2 ore si 20 de minute si 3 ore, iar consumul intre 16-18 litri de apa si 1.2-1.4 kWh energie electrica.
 3. Normal automat – poate fi utilizat pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 55 de grade Celsius, iar durata variaza intre 2 ore si 10 minute si 2 ore si 50 de minute. Inregistreaza un consum de  14.5-16 litri de apa si 1.05-1.25 kWh energie electrica
 4. Articole delicate – este indicat pentru articole mai sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta. Dureaza 1 ora si 40 de minute si inregistreaza un consum de 12 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 5. Rapid 30′ – este un program scurt, cu o durata de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Consuma 9 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 6. Articole bebelusi – este indicat pentru spalarea si igienizarea eficienta a articolelor celor mici, la temperatura de 70 de grade Celsius. Dureaza o ora si 40 de minute si consuma 12 litri de apa si 1.20 kWh energie electrica.
 7. Extra – prezinta o durata de 1 ora si 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius si consuma 12 litri de apa, respectiv 1.2 kWh energie electrica.
 8. Inmuiere – este eficient pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, folosind 4.5 litri de apa la temperatura de admisie pret de 10 minute.
 9. Push&Go – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius, iar durata de o ora si 20 de minute. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.

Totodata, prezinta si cateva functii auxiliare foarte utile:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Tableta – va optimiza spalarea vaselor in cazul in care folositi acest tip de detergent.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 30 de minute pana la 24 de ore.

Totodata, este o masina foarte silentioasa, al carui nivel de zgommot nu depaseste 44 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 82 cm inaltime, 45 cm latime si 59 cm adancime, avand o greutate de 41.5 kg.

Concluzii si Pareri

Indesit DSFO3T224Z poate fi o alegere convenabila ce ofera o gama variata de programe si functii, totusi, la un pret destul de mic. Cumparatorii sustin ca masina functioneaza eficient, iar pentru nevoile lor este ceea ce trebuie. De asemenea, apreciaza faptul ca este usor de setat, economica si silentioasa, motiv pentru care o recomanda si altora si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.Masina de spalat vase Indesit DSFO3T224Z

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Indesit DSFO3T224Z

9.3

Calitate

9.0/10

Durabilitate

9.4/10

Functii

9.5/10

Pret

9.3/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de programe si functii
 • Economica
 • Silentioasa
 • Usor de setat

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate