Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTB6B019C : Review detaliat

Hotpoint

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 28 septembrie 2020 @ 7:41

0
(0)

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTB6B019C este o varianta de masina de spalat vase prevazuta cu cele mai importante programe pe care o puteti gasi la un pret extrem de accesibil. Insa, inainte de lua orice decizie va propunem sa urmariti in continuare acest  material pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri obiective.

Hotpoint LTB6B019C ofera o capacitate destul de mare de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand astfel un consum energetic destul de scazut. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 296 kWh.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Ofera o interfata simpla si intuitiva, astfel ca toate setarile dorite sunt usor de realizat. Aici regasim si indicatorul pentru sare, dar si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul prezinta doua cosuri spatioase si flexile, unde puteti introduce diverse tipuri de vase. Rabtand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga oale, tigai, tavi si asa mai departe. In plus, prezinta si cos pentru tacamuri unde se va asigura o igienizare optima.

Hotpoint LTB6B019C interior

Hotpoint LTB6B019C are la baza 6 programe de spalare despre care vom discuta in continuare:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad  moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de doar 11 litri de apa si 1.04 kWh energie electrca, avand o durata de 3 ore si 10 minute.
 2. Intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Dureaza 2 ore si 30 de minute si consuma 16.5 litri de apa si 1.65 kWh energie electrica.
 3. Normal – este indicat pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 2 ore si consuma 16 litri de apa si 1.35 kWh energie electrca.
 4. Express – este un program scurt, ce dureaza doar 40 de minute, timp in care consuma 9 litri de apa si 0.95 kWh energie electica, insa nu dispune si de ciclu de uscare.
 5. Inmuiere – ajuta la inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 4 litri de apa la temperatura de admisie pret de 10 minute.
 6. Incarcare pe jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare, avand o durata de o ora si 20 de minute, timp in care consuma 12 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.

Presupune un mod de functionare destul de silentios inregistrand cel mult 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 59.5 cm latime si 57 cm adancime.

Verifica oferta de pret actualizata!

Concluzii si Pareri 

Hotpoint LTB6B019C este o varianta de masina de spalat vase simpla, dar eficienta oferind o spalare optima vaselor. Clientii s-au aratat multumiti de performantele sale sustinand ca masina functioneaza exact asa cum trebuie. In plus, este spatioasa, silentioasa si usor de setat, o folosesc regulat si nu au intampinat niciun fel de probleme. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTB6B019C

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Hotpoint LTB6B019C

9.2

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Pret

9.5/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Spatioasa
 • Programe bine gandite
 • Silentioasa
 • Bine organizata

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *