Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIC 3M17 : Review si Pareri utile

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 23 iulie 2020 @ 9:22

0
(0)

Whirlpool WSIC 3M17 este o masina de spalat vase incorporabila buna, ce pune la dispozitia utilizatorului o serie de programe bine gandite indepartand eficient orice tip de murdarie. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat  mai obiective.

Masina de spalat vase Whirlpool WSIC 3M17 pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic destul de mic. Producatorii ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 238 kWh, iar cel de apa de 2520 litri.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Aceasta ofera o interfata intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici regasim si indicatorul de sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri foarte flexibile, unde pot fi adaugate vase de diverse tipuri. De asemenea, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga tigai, tavi, oale si asa mai departe. In plus, cosul superios se poate regla pe inaltime astfel incat sa incapa si articole mai inalte. Nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri.

Whirlpool WSIC 3M17 are la baza 6 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie. Dureaza 4 ore si consuma 9 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 2. 6th sense – este un program flexibil, in cadrul caruia temperatura apei variaza intre 50 si 60 de grade Celsius. Durata variaza intre 80 de minute si 3 ore si consuma 0.7-1.1 kWh energie electrica si 7-14 litri de apa.
 3. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza 169 de minute si consuma 17 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 4. Pahare – este ideal pentru articole sensibile, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta.
 5. Scurt – dureaza doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Nu dispune de ciclu de uscare.
 6. Prespalare – este indicat pentru indepartarea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, avand o durata de 10 minute.

Totodata, prezinta si cateva functii auxiliare utile, precum:

 • Multizone – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – puteti amana ora de incepere a splarii de la o ora pana la 12 ore.
 • Tab – optimizeaza spalarea vaselor daca folositi detergenti tip tableta.

Totodata, este destul de silentioasa, al carei nivel de zgomot nu depaseste 47 dB.

Dimensiunile maisnii sunt de 82 cm inaltime, 44.8 cm latime si 57 cm adancime, avand o greutate de 29.6 kg.

Concluzii si Pareri

Whirlpool WSIC 3M17 este o masina de spalat vase care se descurca eficient, fiind o alternativa foarte accesibila la pret. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca masina este in concordanta cu asteptarile sale. Este suficient de spatioasa, bine organizata si reuseste sa curete vasele eficient indiferent de gradul de murdarie. Din punctul lor de vedere, este ceea ce aveau nevoie si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIC 3M17

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Whirlpool WSIC 3M17

9.1

Calitate

9.3/10

Durabilitate

9.5/10

Functii

9.3/10

Pret

9.3/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Multizone
 • Programare intarziata
 • Usor de setat

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *