Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV45AX00E : Review si Pareri pertinente

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 24 septembrie 2020 @ 6:44

0
(0)

Bosch SMV45AX00E este o varianta de masina de spalat vase buna, ce ofera cele mai importante programe si functii pentru o spalare eficienta a vaselor. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV45AX00E pune la dispozitie o capacitate de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, oferind un consum energetic destul de mic. Producatorii ne prezinta si niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 258 kWh, iar cel de apa de 2660 litri.

Panoul de control se afla in zona superioara a usii, oferind o interfata foarte intuitiva. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara dispune de niste cosuri destul de spatioase si flexibile unde puteti introduce orice tip de articole. De asemenea, rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu in vederea introducerii articolelor voluminoase. Nu lipseste nici suportul pentru pahare sau cosul pentru tacamuri.

Bosch SMV45AX00E prezinta 5 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este indicat vaselor cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Fiind activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125-135 de minute, in timp ce consuma 12-15 litri de apa, respectiv 1.4-1.5 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 95-160 de minute. Cosuma 0.95-1.55 kWh energie electrica, respectiv 9-19 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 210 de  minute si un consum de 9.5 litri de apa, respectiv 0.9 kWh energie electrica.
 4. Pahare – este indicat pentru articole delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, folosind si o presiune scazuta a apei. Dureaza 85-90 de munute si prezinta un consum de 11-14 litri de apa, respectiv 0.85-0.9 kWh energie electrica. Valorile variaza caci, din nou, este activ senzorul de incarcare.
 5. Scurt – dureaza numai 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.

In acelasi timp, dispune si de o serie de functii auxiliare, care completeaza eficient programele din dotare:

 • Extra-uscare – optimizeaza uscarea vaselor proin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Autocuratare – igienizeaza interiorul masinii folosind detergent special in acest sens.
 • Vario speed plus – are capacitatea de a reduce durata programelor cu pana la 60% prin cresterea temperaturii si a presiunii apei.
 • Progamare intarziata – puteti amana ora de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.
 • InfoLight – presupune proiectarea unui fascicul de lumina direct pe podea care va va informa daca masina spala sau a terminat de spalat.

De asemenea, presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand 48 W.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 32 de kg.

Verifica oferta de pret actualizata!

Concluzii si Pareri

Bosch SMV45AX00E este o varianta de masina de spalat vase foarte buna, ce ofera o gama bine gandita de programe si functii reusind sa spele si sa usuce eficient vasele. Cumparatorii confirma ca este un model bun care se descurca excelent. Spala foarte bine vasele indiferent de gradul de murdarie, este silentioasa si usor de setat. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este de departe unul foarte bun.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV45AX00E

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch SMV45AX00E 

9.6

Calitate

9.6/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.6/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama variata de functii
 • Eficienta energetica
 • Info Light
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *