Masina de spalat vase Beko DFS05013S – Review si Recomandari

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 24 februarie 2020 @ 9:12

0
(0)

Beko DFS05013S este o masina de spalat vase ce vine la pachet cu un pret avantajos, punand la dispozitie cele mai importante programe si functii pentru o ingrijire optima. Ne-am propus ca in continuare sa analizam in detaliu produsul pentru a va putea forma o parere cat mai corecta.

Masina de spalat vase Beko DFS05013S este prevazuta cu o capacitate medie, de 10 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 237 kWh.

Pentru ca este un model independent, panoul de control se afla in exteriorul usii, oferind o interfata foarte intuitiva. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara prezinta niste cosuri destul de flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. De asemenea, putem rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu pentru a adauga oale, tigai, tavi etc. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Beko DFS05013S prezinta 5 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

  1. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie.
  2. Intensiv – este indicat pentru articolele cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius.
  3. Zilnic – poate fi folosit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.
  4. Rapid – este un program cu o durata mai redusa, fiind indicat pentru vase recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius.
  5. Mini – este un program ce are o durata de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 35 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vase foarte putin murdare.

Ca si functie auxiliare, masina dispune de incarcare la jumatate ce permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Totodata presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand cel mult 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 44.8 cm latime si 60 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Beko DFS05013S este o masina de spalat vase simpla si utila, ce pune la dispozitie cele mai importante programe si functii. Cumparatorii sunt de parere ca este o alegere potrivita nevoilor sale, intrucat  masina functioneaza in parametrii optimi. Este usor de setat, destul de silentioasa si trateaza eficient vasele. O recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul convenabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Beko DFS05013S

8.9

Calitate

9.0/10

Durabilitate

9.2/10

Functii

8.8/10

Pret

8.9/10

Eficienta energetica

8.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Incarcare la jumatate
  • Dispune de cele mai importante programe
  • Usor de setat

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *