Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HIO3C21CW – Review si Pareri utile

Hotpoint

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 21 februarie 2020 @ 9:52

Hotpoint HIO3C21CW este o masina de spalat vase spatioasa si bine dotata, ce pune la dispozitie o gama variata de programe si functii ce acopera integral orice fel de nevoi ati avea. Va propunem sa urmariti in continuare acest review pentru a afla mai multe detalii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de vase Hotpoint HIO3C21CW prezinta o capacitate generoasa incarcare, de 14 seturi, fiind ideala si pentru o familie cu mai multi membri. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un cosnum energetic redus. Producatorii ne ofera niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 266 kWh, iar cel de apa de 2660 litri.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla in partea superioara a usii pe interior. Ofera o interfata foarte simpla, setarile dorite fiind foarte usor de realizat. Aici gasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea eficienta a vaselor.

Cavitatea interioara prezinta niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi adaugate vase de diverse dimensiuni. Exista posibilitatea rabatarii suportilor mobili pentru a avea mai mult spatiu pentru a adauga si articole voluminoase. In plus, sunt prezente si suporturile pentru tacamuri, pahare si alte instrumente din bucatarie.

Hotpoint HIO3C21CW dispune de o serie de programe foarte bine gandite si foarte variate, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program, fiind recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 2. Auto intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.
 3. Auto normal – este recomandat pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 55 de grade Celsius.
 4. Auto fast – este un program rapid, ce spala la temperatura de 50 de grade Celsius, fiind ideal pentru vase cu un nivel scazut de murdarie.
 5. Express – este ideal pentru vasele recent murdarite.
 6. Good night – este cel mai silentios program, folosind o presiune redusa a apei, temperatura de spalare atingand 50 de grade Celsius.
 7. Igienizare – ofera o buna igienizare, fiind ideal pentru vasele bebelusilor si a persoanelor alergice.
 8. Prespalare – este excelent pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata hainelor.
 9. Autocuratare – presupune igienizarea cavitatii interioare a masinii folosind detergent special.

In ceea ce priveste functiile speciale amintim de:

 • Zone 3D wash – reprezinta un sistem nou de spalare cu 5 jeturi independente de apa, asigurand cu 40% mai multa putere, timp in care economiseste pana la 40% energie electrica.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

In plus, acest model este si foarte silentios, inregistrand cel mult 41 dB.

Concluzii si Pareri

Hotpoint HIO3C21CW este o masina de spalat vase foarte interesanta, ce ofera o gama variata de programe si functii pentru o ingrijire atenta a vaselor. Clientii actuali sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca masina functioenaza eficient, este spatioasa si bine dotata. Practic, este ceea ce aveau nevoie in bucatarie, pentru a ii scapa de grija vaselor murdare. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Pareri pe scurt: Hotpoint HIO3C21CW

9.5

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.6/10

Pret

9.5/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Numar mare de programe
 • Capacitate mare
 • Eficienta energetica
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *