Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint HSIO3O23WFE – Review si Pareri pertinente

Hotpoint

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 31 ianuarie 2020 @ 14:35

0
(0)

Hotpoint HSIO3O23WFE este o masina de spalat vase ce ofera o gama variata de programe si functii, pentru a acoperi toate nevoile pe care un utilizator le poate avea. In acest material, ne-am propus sa analizam toate detaliile legate despre acest produs, asa ca va invitam in continuare sa descoperiti mai multe informatii.

Masina de vase Hotpoint HSIO3O23WFE ofera o capacitate pe care o apreciem drept una  medie de 10 seturi, timp in care este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 212 kWh, iar cel de apa de 2520 litri.

Avand in vedere ca discutam despre un model incorporabil, panoul de control a fost amplasat pe partea interioara a usii. Ofera o interfata foarte intuitiva, astfel ca toate setarile dorite vor fi usor de efectuat. Insa, indata ce ati inchis usa, panoul de control nu mai ramane vizibil, drept pentru care a fost implementat un sistem cu totul ingenios si anume Light on the floor. Acesta implica proiectarea unui fascicul de lumina direct pe podea, ce ne va tine la curent cu stadiul masinii – daca spala sau a terminat de spalat. De asemenea, aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este dotata cu niste cosuri foarte flexibile, unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. Avem posibilitatea de a rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi etc. Mai mult decat atat, detine si cos special pentru tacamuri si suport pentru pahare si cesti.

Hotpoint HSIO3O23WFE dispune de 9 programe de spalare: 

 1. Eco – este cel mai convenabil din punct de vedere al consumului, fiind recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de 4 ore si cosnuma 9 litri de apa si 0.74 kWh energie electrica.
 2. Auto intensive – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius. Are o durata intre 2 ore si 20 de minute – 3 ore, inregistrand un consum de 16-18 litri de apa si 1.2-1.4 kWh energie electrica.
 3. Auto normal – poate fi folosit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 55 de grade Celsius. Prezinta o durata cuprinsa intre 2 ore si 10 minute si 2 ore si 50 de minute, inregistrand un consum de 14.5-16 litri de apa si 1.05-1.25 kWh energie electrica.
 4. Delicate – este ideal pentru articole foarte sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Are o durata de 1 ora si 40 de minute si consuma 12 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 5. Express 30′ – prezinta o durata de 30 de minute, spaland la temperatura de 50 de grade Celsius. Consuma 9 litri de apa, respectiv 0.5 kWh energie electrica.
 6. Good night – este foarte silentios gratie presiunii reduse a apei, temperatura acesteia fiind de  50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 3 ore si 35 de minute si un consum de 16.5 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 7. Hygiene – este recomandat pentru buna igienizare a vaselor la temperatura de 70 de grade Celsius, durata fiind de 1 ora si 40 de minute. Inregistreaza un consum de 12 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 8. Soak – este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, utilizand 4.5 litri de apa la temperatura de admisie. Are o durata de 10 minute.
 9. Self Clean – vizeaza igienizarea interiorului masinii la temperatura de 65 de grade Celsius. Prezinta o durata de 50 de minute si un consum de 9.5 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.

Mai mult decat atat, dispune si de cateva functii auxiliare foarte interesante:

 • Delay – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii cu cel mult 12 ore.
 • Zone wash 3D – permite optimizarea spalarii obtinand importante economii cu energia electrica.
 • Turbo – permite reducerea duratei programelor de spalare.
 • Tablet – utilizand detergent de acest tip, programele vor fi optimizate.
 • Extra dry – asigura optimizarea etapei de uscare, crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.

Verifica oferta de pret actuala!

In plus, este si foarte silentioasa, inregistrand cel mult 43 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 44.8 c mlatime si 55.5 cm adancime, cantarind 29.6 kg.

Concluzii si Pareri

Hotpoint HSIO3O23WFE este o masina de spalat vase foarte eficienta, prevazuta cu o gama variata de programe si functii pentru rezultate pe masura. Cumparatorii sunt multumiti de ea si de modul in care isi face treaba, sustinand ca este ceea ce cautau.De asemenea, au spus ca programele sunt foarte bine gandite si reusesc sa indeparteze orice fel de murdarie. Au recomandat-o si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Hotpoint HSIO3O23WFE

9.7

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.9/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Light on the floor
 • Numar mare de programe si functii
 • Functionare economica
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *