Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4506DSA++ – Review si Pareri personale

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 27 aprilie 2020 @ 15:53

0
(0)

Heinner HDW-FS4506DSA++ este o masina de spalat vase ce se poate integra si in spatii mai mici punand la dispozitie o gama variata de programe si functii. In plus, vine la pachet cu un pret foarte accesibil, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Masina de vase Heinner HDW-FS4506DSA++  prezinta o capacitate de incarcare de 10 seturi, timp in care este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 258 kWh, iar cel de apa de 3360 litri.

Pentru ca este un model standard, panoul de control se afla in partea superioara a usii, permitand verificarea duratei programului in derularea. De asemenea, ofera o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici se afla si indicatorul de sare, dar si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire are rolul de a lustrui eficient vasele.

Cavitatea interioara este prevazuta cu doua cosuri flexibile. Puteti introduce diverse tipuri de vase, mai ales, ca exista posibilitatea rabatarii suportilor mobili. Tootdata, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Masina Heinner HDW-FS4506DSA++ dispune de 6 programe de spalare si anume:

 1. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, durata programului fiind de 15 minute. Utilizeaza 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 2. Rapid – este un program scurt ce spala la temperatura de 40 de grade Celsius, avand o durata de doar de 30 de minute. Inregistreaza un consum de 0.9 kWh energie electrica si 12.4 litri de apa. Nu detine si ciclu de clatire.
 3. Delicat – este recomandat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Dureaza 66 de minute, timp in care consuma 0.95 kWh energie electrica, respectiv 15.7 litri de apa.
 4. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 165 de minute si un consum de 0.9 kWH energie electrica, respectiv 12 litri de apa.
 5. Super 50 min – este un program ce dureaza 50 de minute, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius. Consuma 1.35 kWh energie electrica si 12.7 litri de apa.
 6. Intensiv – este recomandat pentru vase foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Prezinta o durata de 117 minute, timp in care consuma 1.61 kWh energie electrica si 17.2 litri de apa.

Totodata, prezinta si o serie de functii auxiliare dupa cum urmeaza:

 • Uscare rapida – optimizeaza uscarea vaselor, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Extra igienizare – asigura o igienizare eficienta vaselor, crescand temperatura apei.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu maxim 19 ore.
 • Tablete – folosind detergent de acest tip, programul este optimizat.

Nivelul de zgomot produs este de 52 dB, un nivel rezonabil.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 45 cm latime si 59.8 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4506DSA++  este un model ieftin si eficient ce asigura o spalare optima vaselor. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta sustinand ca spala eficient vasele. Sunt incantati de diversitatea functiilor, dar si de modul economic de functionare. In plus, se incadreaza eficient si in bucatarii mai mici. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Heinner HDW-FS4506DSA++ 

9.4

Calitate

9.2/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Pret

9.5/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de functii
 • Programe bine gandite
 • Sistem Aqua Stop
 • Functionare economica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *