Masina de spalat vase incorporabila Indesit DSIE 2B10 – Review si Recomandari

Indesit

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 17 ianuarie 2020 @ 9:44

0
(0)

Indesit DSIE 2B10 este un model de masina de spalat vase foarte accesibil ca pret ce ofera cele mai importante programe, pentru o curatare optima a vaselor. Poate fi o alegere potrivita celor care nu dispun de un buget prea mare, dar totusi au nevoie de o masina de vase in bucatarie.

Masina de spalat vase Indesit DSIE 2B10 este prevazuta cu o capacitate de incarcare medie de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. In principiu, producatorii recomanda consumul energetic anual undeva la 238 kWh.

Este un model incorporabil, de aceea, panoul de control a fost amplasat pe interiorul usii. Acesta prezinta o interfata foarte simpla, setarile dorite fiind foarte usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar in timp ce agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri destul de flexibile, unde putem introduce diverse tipuri de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili, putem obtine mai mult spatiu pentru introducerea oalelor, bolurilor, tigailor etc. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Indesit DSIE 2B10 are la baza 5 programe de spalare si anume:

  1. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 4 ore, timp in care consuma 0.83 kWh energie electrica si 11.5 litri de apa.
  2. Intensive – este un program potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Dureaza 2 ore si 30 de minute, timp in care inregistreaza un consum de 15 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
  3. Normal – poate fi folosit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de  55 de grade Celsius. Dureaza 2 ore si 25 de minute si consuma 15 litri de apa si 1.35 kWh energie electrica.
  4. Rapid 40′ – este un program scurt de doar 40 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de de grade Celsius, fiind recomandat pentru vase cu grad mai mic de murdarie. Consuma 8 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
  5. Half Load – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare, spalarea realizandu-se la temperatura de 50 de grade Celsius. Dureaza o ora si 15 minute si consuma 11 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.

Verifica oferta de pret actuala!

Este o masina care nu produce foarte mult zgomot inregistrand 51 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 82 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55.5 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Indesit DSIE 2B10 este o masina de spalat vase simpla, dar cu care va puteti face treaba fara probleme. Cumparatorii sustin ca pentru ca pentru nevoile lor este suficient de eficienta, fiind si foarte usor de programat si de folosit. Programe din dotare sunt destul de bine gandite, astfel ca o folosesc foarte des. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Indesit DSIE 2B10

8.8

Calitate

8.7/10

Durabilitate

9.2/10

Functii

8.6/10

Pret

9.2/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Cele mai importante programe
  • Usor de folosit

Pareri Contra

  • Lipsa functie de programare intarziata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *