Masina de spalat vase Whirlpool WFO3O32NPX Review si Pareri

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 14 martie 2023 @ 10:37

0
(0)

Masina de spalat vase Whirlpool WFO3O32NPX este un model eficient pe care va puteti baza ca va va scapa numaidecat de grija vaselor murdare. Insa, mai intai, va invit sa urmariti materialul pe care l-am pregatit in continuare pentru a afla mai multe informatii utile.

Whirlpool WFO3O32NPX ofera o capacitate de incarcare de 14 setui, excelenta pentru familii numeroase. Este incadrata in clasa de eficienta energeticaD, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual aproximativ 238 kWh.

Pentru ca este un model standard, panoul de control se afla pe exterior. Astfel, puteti verifica oricand durata programelor. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire ajuta la lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara dispune de doua cosuri spatioase si flexibile unde puteti introduce diferite tipuri de vase. In plus, pueti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu si pentru articole mai mari. Sunt prezente si suprotul pentru pahare si cosul pentru tacamuri.

 Whirlpool WFO3O32NPX review

Whirlpool WFO3O32NPX cu 10 programe de spalare

Aceasta include urmatoarele programe:

 1. Eco – este cel mai eficient din punct de vedere energetic si este potrivit pentru articole cu grad mediu de murdarie. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 10 minute si consuma 9.5 litri de apa si 0.85 kWh energie electrica.
 2. 6th Sense – este un program flexibil controlat de senzori. Temperatura apei este de 50-60 de grade Celsius, iar durata de 1:25-3 ore. Consuma 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este indicat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius impreuna cu o presiune crescuta. Areo durata de 2 ore si 50 de minute si consuma 14 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
 4. Spalare si uscare rapida – este potrivit pentru articole cu grad mediu de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. dureaza o ora si 25 de minute si consuma 11.5 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.
 5. Cristal – este recomandat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius impreuna cu o presiune scazuta. Prezinta o durata de o ora si 40 de minute si un consum 11.5 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 6. Rapid 30′ – este un program scurt cu o durata de doar 30 de minute. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius, iar consumul de 9 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 7. Silentios – este un program silentios, folosind apa la temperatura de 50 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta. Dureaza 3 ore si 30 de minute si consuma 15 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 8. Igienizare – ofera o buna igienizare vaselor, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Are o durata de o ora si 40 de minute si un conum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 9. Prespalare – vizeaza inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 12 minute timp in care consuma 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 10.  Autocuratare – igienizeaza interiorul masinii, folosind apa la temperaura de 65 de grade Celsius. Are o durata de 50 de minute si un consum de 8 litri de apa si 0.85 kWh energie electrica.

Mai mult decat atat, ofera si urmatoarele functii:

 • Turbo – reduce durata programelor de spalare.
 • Multizone – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor.
 • Power Clean – datorita jeturilor cu putere suplimentara, aceasta optiune ofera o spalare mai intensiva si puternica in cosul inferior intr-o anumita zona.
 • Tableta – asigura optimizeaza programului daca folositi detergent tip tableta.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Natural Dry – usa masinii se deschide automat, ceea ce permite fluxului natural al aerului sa patrunda in interiorul masinii.

Modelul in discutie masoara 85 cm inaltime, 60 cm latime si 59 cm adacime, alaturi de o greutate de 35.5 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina Whirlpool WFO3O32NPX este un model foarte bine dotata putand constitui o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii sunt incantati de ea si sustin ca isi face treaba foarte bine. Este incapatoare, flexibile, programele din dotare extrem de variate astfel ca isi face treaba impecabil. O recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Whirlpool WFO3O32NPX

9.9

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Multe programe si functii
 • Capacitate mare de incarcare
 • Eficienta energetica
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *