Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4505WA++ – Review si Recomandari

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 28 aprilie 2020 @ 16:31

0
(0)

Heinner HDW-FS4505WA++ este o masina de spalat vase foarte accesibila ca pret, ce poate fi o alternativa convenabila. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a verifica daca produsul in discutie este in concordanta cu asteptarile voastre.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4505WA++ este prevazuta cu o capacitate de 10 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor porducatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 211 kWh, iar cel de apa de 3080 itri.

Fiind un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii, insa nu dispune de display. Ofera o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind extrem de usor de realizat. In plus, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Heinner HDW-FS4505WA++ display

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri destul de flexibile, unde putem introduce vase de diverse de dimensiuni. De asemnea, puteti rabata si suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu. In plus, regasim si cosul pentru tacamuri si suportul pentru pahare.

Heinner HDW-FS4505WA++ cavitate interioara

Heinner HDW-FS4505WA++  are la baza 5 programe de spalare dupa cum urmeaza:

  1. Quick 30 min – este un program scurt, ce dureaza numai 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 40 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 0.72 kWh energie electrica.
  2. Delicate – este indicat pentru articole foarte sensibile, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune foarte mica. Dureaza 74 de minute, timp in care consuma 0.8 kWh energie electrica si 14.1 litri de apa.
  3. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie. Dureaza 198 de minute si consuma doar 0.73 kWh energie electrica si 11 litri de apa.
  4. Super 50 min – este un program potrivit pentru spalari zilnic, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius. Prezinta o durata de 50 de minute si un consum de 1.31 kWh energie electrica si 10.5 litri de apa.
  5. Intensive – este indicat pentru articole foarte murdare temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare. Prezinta o durata de 117 minute si un consum de 1.5 kWh energie electrica si 17.6 litri de apa.

De asemenea, dispune si de functia de programare intarziata care permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore, dar si cu functia de incarcare la jumatate ce face posibila incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Nivelul de zgomot inregistrat este de 52 dB, un nivel rezonabil.

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-FS4505WA++  este o masina de spalat vase ieftina, dar care se descurca eficient. Cumparatorii sustin ca masina functioneaza foarte bine, programele din dotare acoperind nevoile pe care le au. De asemenea, sunt incantati de faptul ca este usor de setat, iar pentru nevoile lor este si suficient de incapatoare. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HDW-FS4505WA++ 

9.2

Calitate

9.1/10

Durabilitate

9.5/10

Functii

9.0/10

Pret

9.1/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Eficienta energetica
  • Programe bine gandite
  • Usor de setat

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *