Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEC87300L – Review si Pareri obiective

Electrolux

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 2 martie 2020 @ 12:33

Electrolux EEC87300L este un model performant, ce asigura rezultate excelente la spalare, tratand corespunzator vasele. Poate fi o alegere foarte buna, insa mai intai de toate va propunem sa urmariti mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Electrolux EEC87300L ofera o capacitate destul de mare, de 13 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru o familie cu mai multi copii. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai performanta clasa la ora actuala, asigurand un consum energetic mic. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de 234 kWh, iar cel de apa de 3080 litri.

Fiind o masina incorporabila, panoul de control se afla in zona superioara a usii, pe interior. Prezinta o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind foarte usor de realizata. Imediat ce ati inchis usa, panoul de control nu mai ramane vizibil, drept pentru care a fost implementat sistemul Time Beam. Acesta presupune proiectarea duratei programelor direct pe podea. In plus, aici gasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Electrolux EEC87300L Time Beam

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri spatioase si flexibile unde puteti introduce vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu astfel incat sa puteti adauga si oale, tigai, tavi etc. In plus, este prezent si suportul pentru pahare, dar si pentru tacamuri.

Electrolux EEC87300 cavitate interioara

Electrolux EEC87300 prezinta nu mai putin de 8 programe de spalare:

 1. Quick – este un program scurt cu o durata de 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Este recomandat pentru vase cu grad redus de murdarie inregistrand un consum de 9.-11.4 litri de apa si 0.54-0.66 kWh energie electrica.
 2. Prespalare – este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute, timp in care utilizeaza apa la temperatura de admisie, deci discutam despre un consum energetic infim.
 3. 1h – este un program ce dureaza 60 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Este potrivit pentru vase recent murdarite, inregistrand un consum de 0.8-0.93 kWh energie electrica si 10.6-12.9 litri de apa.
 4. 1 h 30 min – este un program cu o durata de 90 de minute si este recomandat pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 5. 2 h 40 min – este un program potrivit pentru vase cu grad mai mare de murdarie, avand o durata destul de mare,temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, alaturi de o presiune mai mare.
 6. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie. Dureaza 240 de minute, timp in care consuma 11 litri de apa si 0.821 kWh energie electrica.
 7. Auto sense – este un program controlat in totalitate de senzori, temperatura de spalare variind intre 50-60 de grade Celsius. Detine o durata cuprinsa intre 120-170 de minute si inregistreaza un consum de 9.6-13.3 litri de apa.
 8. Machine care – asigura o buna igienizare a interiorului masinii timp de 60 de minute folosind detergent special in acest scop.

Mai mult decat atat, masina dispune si de cateva functii utile:

 • Glass care – protejeaza articolele delicate prevenind modificarile bruste de temperatura si limiteaza incalzirea apei pana la 45 de grade Celsius.
 • Extra power – creste temperatura apei si durata de spalare, oferind rezultate exceptionale.
 • Programare intarziata – vizeaza amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.
 • Extra hygiene – asigura o buna igienizare a vaselor timp de minim 10 minute la temperatura de 65-70 de grade Celsius.

Mai mult decat atat, ofera si un mod de functionare silentios, inregistrand in acest sens cel mult 42 dB

Modelul in discutie masoara 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 55 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Electrolux EEC8730 este o masina de spalat vase extrem de buna, ce ofera performante ridicate atat la spalare, cat si la uscare. Clientii sunt foarte multumiti de ea, sustinand ca isi face treaba impecabil, asa cum se si asteptau. Apreciaza diversitatea programelor si functiilor, precum si faptul ca este economica si silentioasa. O recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Pareri pe scurt: Electrolux EEC8730

10

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Sistem Time Beam
 • Capacitate generoasa
 • Foarte economica
 • Numar mare de programe si functii

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *