Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6613AID+++ Review si Pareri

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 19 octombrie 2023 @ 11:59

0
(0)

Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6613AID+++ poate fi o solutie interesanta pentru cei care doresc sa-si simplifice si sa-si eficientizeze procesul de spalare a vaselor. Vom explora caracteristicile sale cheie, performanta sa si modul in care se integreaza perfect in designul oricarei bucatarii.

Heinner HDW-BI6613AID+++ este proiectata pentru a oferi o performanta excelenta si eficienta energetica. Clasa D de consum energetic confirma angajamentul sau fata de mediu, iar consumul de energie de doar 84 kWh la fiecare 100 de spalari demonstreaza eficienta sa in utilizare.

Cu o capacitate impresionanta de 13 seturi, aceasta masina de spalat vase este potrivita pentru familiile mai mari sau pentru cei care adora sa gateasca pentru oaspeti. Indiferent de dimensiunea gospodariei tale, aceasta masina de spalat vase iti ofera suficient spatiu pentru a spala o varietate de vase si tacamuri.

Heinner HDW-BI6613AID+++ impresioneaza nu doar prin performante, ci si prin designul sau elegant si functionalitatea sa inteligenta. Cele doua cosuri spatioase si flexibile permit aranjarea vasele intr-un mod personalizat, asigurand ca vei obtine rezultate impecabile in fiecare spalare.

Un aspect util este si cosul pentru tacamuri, care faciliteaza organizarea si protejarea acestora in timpul ciclurilor de spalare. Suportul pentru pahare asigura ca aceste obiecte fragile sunt tinute in siguranta si curatate in profunzime.

Heinner HDW-BI6613AID+++ nu se lasa niciodata in urma cand vine vorba de performanta. Ciclurile sale de spalare sunt optimizate pentru a indeparta eficient murdaria si grasimea de pe vase si tacamuri, asigurand o igienizare completa. Printre programele din dotare se numara:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, caci temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 25 de minute si consuma doar 0.937 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 2. Smart – este un program automat ce ajusteaza temperatura in intervalul 50-70 de grade Celsius. Dureaza intre 1:25-1:57 ore si consuma 1.45-1.7 kWh energie electrica si 11.9-17.2 litri de apa.
 3. Igiena – asigura o igienizare optima vaselor la temperatura de 70 de grade Celsius. Dureaza 2 ore si 7 minute si inregistreaza un consum de 1.9 kWh energie electrica si 16 litri de apa.
 4. Super 50′ – este un program potrivit pentru articole cu murdarie medie, inregistrand un consum de 1.1 kWh energie electrca si 12 liri de apa.
 5. Rapid 30′ – este un program scurt, potrivit pentru murdaria usoara, avand un consum de 0.74 kWh energie electrica si 12.4 litri de apa.
 6. Prespalare – ajuta la inmuierea resturilor uscate de mrudarie, avand o durata de doar 15 minute timp in care consuma 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.

Totodata, cu functia de programare intarziata puteti amana spalarea vaselor cu pana la 19 ore. Cu functia de incarcare la jumatate puteti incarca un singur cos cu vase murdare, iar masina va adapta resursele necesare.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-BI6613AID+++ reprezinta o alegere intereasanta pentru cei care cauta o masina de spalat vase eficienta, spatioasa si rezonabila ca pret. Clientii sunt multumiti de modul in care aceasta isi face treaba si sustin ca este eficienta. Este destul de spatioasa pentru nevoile lor, bine organizata, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Heinner HDW-BI6613AID+++

9.5

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Spatioasa
 • Programe bine gandite
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *