Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4505WE++ Review si Pareri utile

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 23 martie 2023 @ 17:40

0
(0)

Heinner HDW-FS4505WE++ este o masina de spalat vase foarte rezonabila ca pret ce pune la dispozitie cele mai des folosite programe. Poate fi o solutie practica si pentru cei cu un buget mai restrans, insa mai multe informatii utile discutam imediat.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4505WE++ pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica E, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, oferind un consum scazut.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a usii si asigura o interfata prietenoasa. Nu dispune de display, astfel ca nu puteti vizualiza durata programelor. Totodata, aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea impiedica depunerile de calcar, iar agentul de clatire ofera o buna lustruire.

Cavitatea interioara include doua cosuri ce ofera o buna flexibilitate, astfel incat sa puteti obtine spatiu si pentru articole mai mari. In plus, nu lipsesc nici suportul pentru pahare si cel pentru tacamuri.

Heinner HDW-FS4505WE++ cu 5 programe de baza

Masina include urmatoarele programe de spalare:

  1. Rapid 30′ – este un program scurt indicat pentru articole cu grad scazut de murdarie. Are o durata de 30 de minute si consuma 0.67 kWh energie electrica si 10.2 litri de apa.
  2. Delicat – este potrivit pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius impreuna cu o presiune scazuta a apei. Are o durata de o ora si 13 minute si prezinta un consum 14.1 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
  3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si 18 minute si inregistreaza un consum de 0.75 kWh energie electrica si 11 litri de apa.
  4. Super 50′ – poate fi utilizat pentru spalari de zi cu zi, avand o durata de 50 de minute. Inregistreaza un consum de 0.95 kWh energie electrica si 11.2 litri de apa.
  5. Intensiv – este recomandat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius impreuna cu o presiune ridicata. Are o durata de 50 de minute si consuma 0.95 kWh energie electrica si 11.2 litri de apa.

In plus, include si functia de incarcare la jumatate care permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare. Functia de programare intarziata intarziata presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Modelul in discutie masoara 85 cm inaltime, 44.8 cm latime si 59.8 cm adancime, alaturi de o greutate de 35.8 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4505WE++ este o alternativa ieftina si eficienta ce poate fi o solutie pentru a scapa de grija vaselor murdare. Clientii sunt multumiti de ea si sunt de parere ca pentru nevoile lor a fost o alegere potrivita. Este bine organizata, flexibila si usor de setat, exact ceea ce isi doreau. In plus, apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HDW-FS4505WE++

9.4

Calitate

9.3/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.2/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Eficienta energetica
  • Programe uzuale
  • Usor de folosit

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *