Bosch SPS4EMW28E Review si Pareri despre o masina de vase cu Wi-fi

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 26 mai 2022 @ 17:27

Bosch SPS4EMW28E este o masina de spalat vase dotata cu functii moderne si senzori performanti ce poate oferi performante excelente la spalare. Pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a descoperi mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Bosch SPS4EMW28E pune la dispozitie o capacitate de incarcare medie, de 10 seturi, timp in care este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ sau, conform noilor etichete energetice, clasa D asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 211 kWh.

Pentru ca este un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii, oferind oricand acces. Totodata, beneficiaza de o interfata intuitiva astfel incat setarile dorite sunt foarte usor de realizat. Tot aici se afla si doi indicatori foarte importanti si anume: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea acestora.

Interiorul prevazut cu niste cosuri foarte flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. De asemenea, beneficiaza si de un sertar special unde puteti adauga ustensile de bucatarie si tacamuri.

Bosch SPS4EMW28E dispune de 6 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel  mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind controlat atat de senzorul de incarcare, cat si de cel de turbiditate. Temperatura variaza intre 45-65 de grade Celsius.
 3. Intensiv – este indicat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius impreuna cu o presiune ridicata.
 4. 1h – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, programul avand o durata de 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius.
 5. Silence – este un program silentios, datorita presiunii scazute a apei, spalarea realizandu-se la temperatura de 50 de grade Celsius.
 6. Favourite – permite memorarea programului preferat alaturi de functia cea mai des utilizata.

Totodata, prezinta si cateva functii utile:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Perfect Speed+ – face posibila reducerea duratei programelor de spalare cu pana la 75%.
 • Intensive Zone – presupune spalarea intensiva la nivelul cosului inferior, iar la cel superior presiunea va fi normala.
 • Efficient Dry – optimizeaza etapa de uscare a vaselor, la finalul programului, usa masinii deschizandu-se automat pentru a permite fluxului de aer sa patrunda in interior.
 • Machine Care – presupune igienizarea interiorului masinii fara a adauga vase.
 • Home Connect – cu ajutorul functiei wi-fi si a aplicatiei mobile, veti putea controla masina direct de pe telefonul mobil chiar si de la distanta.

In plus, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 45 cm latime si 60 cm adancime.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Bosch SPS4EMW28E este un model reusit dotat cu functii moderne pentru performante ridicate la spalare. Clientii confirma faptul ca este un produs bun care spala bine vasele, programele din dotare fiind bine gandite si optimizate. Masina este silentioasa si economica, exact ceea ce aveau nevoie. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Review pe scurt: Masina de spalat vase Bosch SPS4EMW28E,

9.7

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Home Connect
 • Functii variate
 • Eficienta energetica
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *