Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSBC3M17X : Review si Pareri pertinente

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 25 iunie 2020 @ 10:34

0
(0)

Whirlpool WSBC3M17X este o masina de spalat vase slim, potrivita si pentru bucatarii ceva mai mici, ce vine la pachet cu o serie de programe si functii foarte utile. Poate fi o varianta de luat in calcul, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Masina de spalat vase Whirlpool WSBC3M17X este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, obtinand un consum energetic destul de mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 238 kWh, iar cel de apa de 2520 litri.

Panoul de control este amplasat frontal in exterior, permitand monitorizarea duratei programelor. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri foarte flexibile unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. De asemenea, puteti regla cosul superior pentru a obtine mai mult spatiu in vederea introducerii articolelor mai mari. Nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri.

Whirlpool WSBC3M17X are la baza 6 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 4 ore si consuma 9 litri de apa, respectiv 0.83 kWh energie electrica.
 2. 6th Sense – este un program ce spala la temperatura de 50-60 de grade Celsius, durata variind de la 80 de minute pana la 3 ore. Consuma 7-14 litri de apa si 0.7-1.1 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este indicat pentru vase foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, iar durata de 169 de minute. Consuma 17 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 4. Pahare – este ideal pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta a apei.
 5. Scurt – dureaza doar 30 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius, fiind indicat pentru vase recent murdarite.
 6. Prespalare – este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 4.5 litri de apa la temperatura de admisie pret de 10 minute.

De asemenea, dispune si de cateva functii utile:

 • Multizone – permite selectarea unui singur cos in care sa adaugati vasele murdare, optimizand consumul de resurse necesar.
 • Tablete – este indicat daca folositi acest tip de detergenti, optimizand spalarea vaselor.
 • Programare intarzata – permite amanarea orei de incepere a spalarii intre 1-12 ore.

Totodata, este o masina de spalat vase destul de silentioasa ce inregistreaza numai 47 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 82 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55.5 cm adancime avand o greutate de aproximativ 30 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Whirlpool WSBC3M17X este o alternativa buna in materie de  masini de spalat vase slim, ce ofera o spalare optima vaselor. Cumparatorii au declarat ca isi face treaba foarte bine, este silentioasa si usor de folosit, exact ceea ce aveau nevoie in bucatarie. Din punctul lor de vedere, au  facut o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Whirlpool WSBC3M17X

9.2

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Pret

9.3/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programe variate bine gandite
 • Cos superior reglabil, cos pentru tacamuri
 • Functionare silentioasa
 • Poate fi incadrata si in bucatarii mai mici

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *