Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6062WE++ Review si Pareri utile

Heinner

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 16 februarie 2023 @ 16:20

0
(0)

Heinner HDW-FS6062WE++ este un model de masina de spalat vase destul de spatioasa, ce vine la pachet cu un pret foarte avantajos. Astfel, va invitam in continuare sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6062WE++ pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 12 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari 92 kWh.

Fiind un model standard, panoul de control se afla pe exteriorul usii, oferind acces facil la el. De asemenea, prezinta o interfata prietenoasa, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Nu dispune, insa, de display care sa va permita sa monitorizati durata. Pe de alta parte, include indicatori pentru sare si pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara beneficiaza de niste cosuri spatioase si foarte flexibile. Astfel, puteti adauga diverse tipuri de vase, cu atat mai mult cu cat puteti rabata suportii mobili din plastic. In plus, sunt prezente si suportul pentru pahare si cel pentru tacamuri.

Heinner HDW-FS6062WE++ review

Heinner HDW-FS6062WE++ cu 6 programe de spalare

Programele de spalare din dotare sunt:

 1. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie. Dureaza 15 minute timp in care consuma 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 2. Rapid 30′ – este un program scurt, potrivit pentru articole cu grad redus de murdarie. Dureaza 30 de minute, timp in care consuma 0.74 kWh energie electrica si 12.4 litri de apa.
 3. Delicat – este recomandat pentru articole sensibile, temperatura apei fiind de doar 40 de grade Celsius. Dureaza o ora si 14 minute si consuma 0.88 kWh energie electrica si 16 litri de apa.
 4. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie. Dureaza 3 ore si 25 de minute si consuma 0.923 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 5. Super 50′ – este recomandat pentru articole cu grad moderat de murdarie, avand o durata de 50 de minute. Consuma 1.1 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 6. Intensiv – este recomandat pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Dureaza o ora si 57 de minute si consuma 1.7 kWh energie electrica si 17.2 litri de apa.

In plus, dispune si de urmatoarele functii:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – vizeaza amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 59.8 cm adancime.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6062WE++ este un model foarte accesibil ca pret ce poate asigura o buna spalare vaselor. Cumparatorii au declarat ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata. Aparatul spala bine vasele, este destul de spatios si bine organizat, precum si economic si silentios. In plus, apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt; Heinner HDW-FS6062WE++

9.5

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Bine organizata
 • Programe uzuale
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *