Masina de spalat vase Candy Rapido CF 3C7F0W Review si Recomandari

Candy

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 15 iunie 2023 @ 13:35

0
(0)

Candy Rapido CF 3C7F0W este un model de masina de spalat vase incapatoare si flexibila unde puteti introduce diferite tipuri de vase. Dar mai intai, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Candy Rapido CF 3C7F0W pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 13 seturi, fiind ideala si pentru o familie cu mai multi copii. De asemenea, face parte din clasa de eficienta energetica C, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari doar 73 kWh.

Pentru ca este o masina independenta, panoul de control se afla pe exteriorul usii oferind oricand acces. Totodata, ofera o interfata simpla si intuitiva, setarile dorite fiind astfel usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea impiedica depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara dispune de niste cosuri spatioase si flexibile unde puteti adauga diferite tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si articole mai mari. In plus, include si cosuri pentru tacamuri si suporti pentru pahare.

Candy Rapido CF 3C7F0W cu 8 programe

Ofera urmatoarele programe de spalare:

 1. Wash&Dry 35′ – asigura spalarea rapida a vaselor la temperatura de 60 de grade Celsius in doar 35 de minute.
 2. Rapid 59′ – este excelent pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza 59 de minute.
 3. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius. Durata spalarii este de 235-238 minute.
 4. Universal – este potrivit pentru diferite tipuri de articole, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Durata programului este cuprinsa intre 129-131 de minute.
 5. Intensiv – este ideal pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 75 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata a apei.
 6. Sticla – este special pentru articole delicate din sticla, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius. Durata variaza intre 94-96 de minute.
 7. Auto wash – este un program controlat de senzori, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 55-65 de grade Celsius, iar durata intre 120-144 de minute.
 8. Prespalare – este excelent pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de doar 10 minute, timp in care foloseste apa la temperatura de admisie.

In acelasi timp, include si de alte functii interesante si utile:

 • Programare intaziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Open Door – usa se deschide in mod automat dupa finalizarea programului permitand fluxului natural al aerului sa patrunda in interiorul masinii.
 • Incarcare la jumatate – puteti incarca un singur cos cu vase murdare, masina adaptand ulterior resursele necesare.
 • Add-Dish – permite deschiderea usii si adaugarea vaselor chiar si dupa ce programul de spalare a inceput, programul fiind reluat din momentul in care a fost oprit.
 • Wi-fi – ofera posibilitatea controlarii masinii direct de pe telefonul mobil.

Modelul in discutie masoara  85 cm inaltime, 59.7 cm latime si 59.8 cm adancime, avand o greutate de 46.7 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Candy Rapido CF 3C7F0W este un model incapator si bine dotat ce ar putea fi o varianta de luat in calcul. Clientii sunt multumiti de modul in care aceasta isi face treaba si declara ca spala bine vasele. Este bine organizata, include cosuri spatioase, iar programele le acopera foarte bine nevoile. O recoamna mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Candy Rapido CF 3C7F0W

9.7

Calitate

9.6/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.6/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Gama de programe diversificata
 • Tehnologie Wi-fi
 • Capacitate generoasa
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *