Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI46KS01E : Review si Pareri pertinente

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 3 noiembrie 2020 @ 17:17

0
(0)

Masina de spalat vase Bosch SMI46KS01E este un model spatios si bine dotat ce asigura o spalare optima vaselor. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Bosch SMI46KS01E pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic destul de mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 262 kWh, iar cel de apa de 2660 litri.

Fiind un model semi-incorporabil, panoul de control se afla pe exterior, oferind oricand acces la el. De asemenea, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire asigura lustruirea vasleor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi adaugate vase de diverse dimensiuni. De asemenea, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu. Cosul superior poate fi reglat pe inaltime astfel incat sa puteti adauga si articole mai inalte. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Bosch SMI46KS01E dispune de 6 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este potrivit pentru vase foarte murdare intrucat temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata alterneaza intre 125-135 de minute, iar consumul intre 12-15 litri de apa, respectiv 1.4-1.45 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 95-160 de minute. Consuma 0.95-1.55 kWh energie electrica si 9-19 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie. Dureaza 210 de minute si consuma 9.5 litri de apa si 0.92 kWh energie electrica.
 4. Pahare – este indicat pentru vase delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune mai scazuta. Durata variaza intre 85-90 de minute, iar consumul intre 11-14 litri de apa, respectiv 0.85-0.9 kWh energie electrica.
 5. Rapid – dureaza 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 4 litri de apa la temperatura de admisie pret de 15 minute.

Totodata, acestora li se adauga si cateva functii utile:

 • Hygiene Plus – asigura o igienizare optima vaselor.
 • Extra uscare – optimizeaza etapa de uscare a vaselor.
 • Vario speed plus – permite reducerea duratei programelor de spalare cu pana la 50%.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de inceperea spalarii de la o ora pana la 24 de ore.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

In timpul spalarii, este destul de silentioasa, inregistrand maxim 46 dB.

Masoara 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 57.3 cm adancime, avand o greutate de 37 de kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Bosch SMI46KS01E este un model foarte bun ce asigura o spalare optima vaselor indiferent de tipul lor. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca isi face treaba eficient, este spatioasa si economica. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere foarte buna al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI46KS01E

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SMI46KS01E

9.6

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.6/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Spatioasa
 • Gama variata de functii
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *