Masina de spalat vase incorporabila Candy Rapido CI 6B4S1PSA Review si Recomandari

Candy

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 12 octombrie 2023 @ 13:15

0
(0)

Candy Rapido CI 6B4S1PSA este o masina de spalat vase incorporabila dotat cu functii si tehnologii moderne menite sa ne simplifice munca. Poate asigura o ingrijire eficienta tuturor tipurilor de incarcaturi, dar mai intai, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit.

Cu o clasificare energetica B si un consum de doar 66 kWh la fiecare 100 de spalari, Candy Rapido CI 6B4S1PSA se impune ca o optiune prietenoasa cu mediul, contribuind la economisirea de energie si reducerea facturilor. Aceasta este o caracteristica importanta pentru oricine cauta o solutie durabila si eficienta energetic.

Cosurile spatioase si flexibile ale masinii permit organizarea eficienta a vasele si tacamurilor, asigurand ca fiecare obiect este spalat in profunzime. Optiunea de ajustare a inaltimii cosurilor permite adaptarea masinii la nevoile specifice ale fiecarui utilizator.

Suportul de pahare si cosul dedicat pentru tacamuri sunt detalii binevenite. Ele nu numai ca maximizeaza spatiul disponibil, ci si protejeaza obiectele fragile de eventualele deteriorari in timpul ciclului de spalare. Aceasta atentie la detalii adauga un plus de functionalitate si practicitate.

Functia Wi-Fi si Bluetooth adauga o nota moderna acestei masini de spalat vase. Prin intermediul unei aplicatii dedicate, utilizatorii pot controla si monitoriza starea masinii de la distanta, oferind astfel o flexibilitate si un control sporit asupra procesului de spalare.

Candy Rapido CI 6B4S1PSA cu 10 programe de spalare

Masina include urmatoarele programe:

 1. Mini 35′ – este un program scurt potrivit pentru vase cu grad scazut de murdarie.
 2. Rapid 49′ – este recomandat pentru articole cu grad redus de murdarie, avand o durata de 49 de minute.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius.
 4. Zilnic – este indicat pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 5. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 75 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare.
 6. Sticla – este ideal pentru articole delicate, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa.
 7. Auto – este un program automat indicat pentru articole cu murdarie usoara pana la moderata.
 8. Auto Plus – este un program automat excelent pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 65-75 de grade Celsius.
 9. Noapte – ofera un mod de operare silentios temperatura apei fiind de 55 de grade Celsius.
 10. Prespalare – ajuta la inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor.

In acelasi timp, include si alte functii utile:

 • Programare intaziata – puteti amana ora de incepere a spalarii.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Power Wash – intensifica spalarea vaselor.
 • Add-Dish – puteti introduce in masina vasele pe care ati uitat sa le adaugati initial, chiar si dupa ce masina a inceput sa spele.
 • Hygiene – ofera o igienizare excelenta vaselor.
 • Automat Open Door – usa se va deschide automat dupa terminarea programului de spalare, astfel incat aerul sa patrunda in interiorul masinii.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Candy Rapido CI 6B4S1PSA ofera o combinatie impresionanta de performanta, eficienta energetica si functionalitati moderne. Cu un design spatios, accesorii utile si conectivitate inteligenta, aceasta masina de spalat vase se adreseaza atat gospodariilor ocupate, cat si celor preocupate de impactul lor asupra mediului inconjurator. Clientii sunt foarte multumiti de modul in care aceasta masina isi face treaba si confirma ca este o alegere potrivita. Este foarte incapatoare, flexibile si bine dotata, exact ceea ce cautau. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Candy Rapido CI 6B4S1PSA

9.8

Calitate

9.8/10

Durabilitate

9.9/10

Functii

9.8/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Wi-fi integrat
 • Capacitate generoasa
 • Programe si functii moderne
 • Economica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *