Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIS38040A Review si Pareri pertinente

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 14 septembrie 2023 @ 15:37

0
(0)

In lumea agitata de astazi, in care timpul este o resursa pretioasa si fiecare aspect al vietii noastre este orientat spre eficienta, echipamentele electrocasnice care ne ajuta in gospodarie au devenit tot mai importante. Una dintre aceste piese esentiale este masina de spalat vase. Aceasta nu doar ca economiseste timp si efort, dar si energia electrica si apa. Un model care impresioneaza prin eficienta sa este masina de spalat vase incorporabila Beko BDIS38040A, cu o capacitate de 10 seturi si o clasa energetica C, care consuma doar 59 kWh la fiecare 100 de spalari.

Una dintre caracteristicile definitorii ale masinii de spalat vase Beko BDIS38040A este designul sau modern si capacitatea de a fi integrata cu usurinta in orice bucatarie. Fiind un model incorporabil, acesta poate fi montat sub blat sau intr-un dulap, astfel incat sa nu ocupe spatiu pretios in bucatarie. Panoul de control discret si elegant se afla pe interiorul usii oferind o interfata intuitiva. Aici se afla si doi indicatori foarte importanti – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Cu o capacitate de 10 seturi, aceasta masina de spalat vase este potrivita pentru o familie de dimensiuni medii sau chiar pentru gazduirea unui mic dejun sau cina cu prietenii. Totodata, este incadrat in clasa energetica C, acesta ofera un consum electric redus, de doar 59 kWh la fiecare 100 de spalari. Acest lucru nu doar ajuta la economisirea banilor pe facturile de energie, ci si la reducerea impactului asupra mediului. Astfel, poti sa iti pastrezi bucataria eficienta din punct de vedere energetic, fara a sacrifica calitatea spalarii vaselor.

Beko BDIS38040A include o gama variata de programe, dupa cum urmeaza:

 1. Auto – este un program flexibil controlat de senzori, temperatura variind intre 45 si 65 de grade Celsius.
 2. AquaFlex – regleaza presiunea apei in cosul inferior si superior asigurand performante bune la spalare si uscare.
 3. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 700 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 4. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 5. Delicate – este potrivit pentru pahare si alte articole din sticla, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa.
 6. Quick&Shine – poate fi utilizat pentru spalari de zi cu zi, avand o durata de 58 de minute.
 7. Mini 35 – implica spalarea vaselor recent murdarite.
 8. Prespalare – inmoaie resturile uscate de murdarie.

Cu functia Hygiene Intense vasele vor fi mai bine igienizate eliminand in proportie de 99.99% din bacterii si virusuri. Functia All in 1 regleaza in mod automat modul de functonare daca utilizati detergent tip tablete.Cu functia Fast+ durata programelor este redusa. Functia programare intarziata va permite sa amanati ora de incepere a spalarii.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIS38040A este o alegere interesanta pentru cei care doresc sa-si eficientizeze gospodaria. Cumparatorii actuali s-au declarat multumiti de ea si sustin ca spala eficient vasele. Totodata, sunt de parere ca este destul de flexibila, iar programele din dotare bine optimizate. O recomanda astfel mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Beko BDIS38040A

9.5

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Interior flexibil
 • Programe variate
 • Consum redus

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *