Masina de spalat vase incorporabila Bosch SRV2IKX10E Review si Recomandari

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 18 august 2022 @ 10:18

0
(0)

Bosch SRV2IKX10E este un model de masina de spalat incorporabila potrivita pentru bucatarii mai mici, ce ofera cele mai uzuale programe putand fi o optiune buna pentru un cuplu analizata din perspectiva capacitatii de incarcare. Insa, pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Bosch SRV2IKX10E prezinta o capacitate de incarcare de 9 seturi, timp in care face parte din clasa de eficienta energetica F, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, obtinand un consum de doar 78 kWh energie elecrtica la fiecare 100 de spalari.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii asigurand o interfata foarte intuitiva. Insa, odata inchisa usa acesta nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Info Light ce presupune proiectarea unui fascicul de lumina direct pe podea care ne informeaza daca masina spala sau a terminat spalarea. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul prezinta doua cosuri flexibile, unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu pentru articole mai mari. In plus, nu lipsesc nici suporturile pentru pahare si cesti si cosul pentru tacamuri.

Bosch SRV2IKX10E ofera 4 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este un program economic si este potrivit pentru articole cu grad mediu de murdarie temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 2. Auto – este cel mai flexibil program si este recomandat datorita senzorilor din dotare, temperatura apei alternand intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Intensiv – este potrivit pentru articole foarte murdare, dar si rezistente, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 4. 1h – este recomandat pentru spalari de zi cu zi, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.

In plus, beneficiaza si de cateva functii utile:

 • Extra dry – imbunatateste etapa de uscare, prin cresterea temperaturii apei la finalul programului.
 • Speed perfect – scuteaza durata programelor.
 • Machine care – igienizeaza cavitatea interioara a masinii.
 • Programare intarziata – amana ora de incepere a spalarii.

Zgomotul produs in timpul spalarii este de 48 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55 cm adancime, cantarind 27.2 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si pareri

Bosch SRV2IKX10E este o solutie practica prin care puteti uita de grija vaselor murdare ce asigura o buna ingrijire vaselor. Clientii sunt multuimiti de modul in care aceasta isi face treaba si sustin ca este destul de incapatoare pentru necesitatile lor, ofera programe si functii utile si este silentioasa in timpul spalarii. In opinia lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SRV2IKX10E

9.6

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.4/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Functii utile
 • Sistem Info Light
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *