Masina de spalat vase Bosch SGS2ITW04E Review si Recomandari

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 15 decembrie 2022 @ 14:42

0
(0)

Bosch SGS2ITW04E este o masina de spalat vase eficienta dotata cu cele mai importante programe si functii. Poate oferi o buna ingrijire vaselor, dar mai intai trebuie sa va asigurati ca este alegerea potrivita si nevoilor voastre. Prin urmare, va invitam sa lecturati materialul pe care l-am pregatit unde vom oferi toate informatiile necesare.

Masina de vase Bosch SGS2ITW04E prezinta o capacitate de incarcare de 12 seturi, potrivita si pentru familii mai mari. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari doar 92 kWh.

Fiind un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii. Astfel, puteti verifica oricand durata programelor. De asemenea, tot aici puteti gasi indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea impiedica depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea lor.

Totodata, interiorul este organizat cu ajutorul unor cosuri spatioase si flexibile unde puteti introduce mai multe tipuri de vase. Suportii mobili pot fi rabatati pentru a putea adauga si articole mai voluminoase. Nu lipseste nici cosul pentru tacamuri.

Bosch SGS2ITW04E cu 4 programe de spalare

Aceasta include urmatoarele programe:

 1. Eco – cel mai eficient din punct de vedere al cosnumului si este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activat atat senzorul de incarcare, cat si senzorul de turbiditate. Temperatura de spalare alterneaza intre 45-65 de grade Celsius.
 3. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius.
 4. Express 65 – poate fi utilizat pentru spalari de zi cu zi. Temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius.

In completarea lor, vin si cateva functii:

 • Extra Dry – optimizeaza etapa de uscare crescand temperatura apei la ultima clatire.
 • Speed Perfect – reduce durata programelor cu 15-75%.
 • Machine care – igienizeaza interiorul masinii.
 • Programare intarziata – va permite sa amanati ora de incepere a spalarii.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Bosch SGS2ITW04E este o masina de spalat vase ce ofera cele mai uzuale programe si functii pentru o ingrijire optima a acestora. Clientii confirma faptul ca se descurca eficient, fiind o alegere potrivita pentru nevoile lor. In plus, este bine organizata si flexibile, timp in care asigura un consum energetic redus. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SGS2ITW04E

9.5

Calitate

9.6/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.2/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Flexibila si bine organizata
 • Economica
 • Functii utile

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *