Masina de spalat vase Hansa ZWM416WEH – Review si Recomandari

Hansa

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 1 martie 2019 @ 11:02

0
(0)

Hansa ZWM416WEH este un model de masina de spalat vase independenta, simpla din punct de vedere al functiilor, insa care reuseste sa ofere o ingrijire potrivita vaselor. Poate fi un ajutor de najde in bucatarie, dar mai intai de toate, va propunem sa aflati mai multe informatii utile.

Masina Hansa ZWM416WEH prezinta o capacitate de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 211 kWh, iar cel de apa la 2520 litri.

Fiind un model independent, panoul de control este localizat in exteriorul usii. Interfata acestuia este intuitiva, setarile fiind usor de realizat. In plus, putem verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programelor. Mai mult decat atat, aici se afla si doi indicatori foarte importanti: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire asigura o lustruire eficienta.

Cavitatea interioara a masinii este organizata cu ajutorul a doua cosuri flexibile unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. De asemenea, putem rabata suportii mobili din plastic pentru a obtine mai mult spatiu pentru adaugarea articolelor voluminoase. In plus, inaltimea cosului superior poate fi ajustata, fara sa fie nevoie sa il scoateti. Tava de tacamuri a fost substituita de un cos usor de reglat fiind amplasat in partea superioara a masinii.

Este prezent, deopotriva, si sistemul AquaStop ce asigura o functionare sigura masinii, astfel ca va intrerupe imediat alimentarea cu apa inc azul in care detecteaza vreo problema.

Masina de spalat vase Hansa ZWM416WEH are la baza 6 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Normal – este indicat pentru spalarile de zi cu zi, pentru vase cu grad normal de murdarie, spaland la temperatura de 55 de grade Celsius. Are o durata de 155 de minute si consuma 13 litri de apa si 1.07 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este potrivit pentru vasele foarte mrudare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar presiunea, deopotriva, ridicata. Prezinta o durata de 135 de minute si consuma 16 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 3. Pahare – ofera o spalare delicata vaselor cu un nivel scazut de murdarie, spaland la temperatura de 40 de grade Celsius.
 4. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Prezinta o durata de 185 de minute, timp in care inregistreaza un consum de 0.69 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 5. 90′ – este ideal pentru vasele cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Dupa cum sugereaza si numele, durata este de 90 de minute, iar consumul de 1.1 kWh energie electrica si 10.5 litri de apa.
 6. Prespalare – este eficient pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, fiind necesara activarea ulterioara a unui program intreg. Dureaza numai 15 minute.

In ceea ce priveste functiile auxiliare, masina beneficiaza doar de functia de incarcare la jumatate ce presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase.

In principiu, este un model destul de silentios, inregistrand 49 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 84.5 x 44.8 x 60 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri

Hansa ZWM416WEH este o masina de spalat vase eficienta, ce se descurca bine in orice circumstante. Clientii confirma acest lucru si sustin ca se bazeaza pe ea de fiecare data, fiind multumit de rezultat. De asemenea, sustin ca este silentioasa, usor de folosit si suficient de incapatoare pentru nevoile lor. DIn punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Hansa ZWM416WEH

9.4

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.0/10

Pret

9.4/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Economica
 • Silentioasa
 • Incarcare la jumatate
 • Sistem AquaStop

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *