Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV25CX03E – Review si Pareri utile

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 22 aprilie 2019 @ 7:22

Bosch SMV25CX03E este o masina de spalat vase destul de incapatoare si bine dotata ce reuseste sa ofere o ingrijire atenta vaselor indiferent de gradul de murdarie. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii pertinente despre acest produs in vederea formarii unei pareri cat mai obiective cu putinta!

Masina de spalat vase Bosch SMV25CX03E este prevazuta cu o capacitate de 13 seturi, fiind potrivita si pentru o familie cu aproximativ 4 membri. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. In principiu, producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi de doar 294 kWh, iar cel de apa de 3360 litri.

Fiindca discutam despre un model complet incorporabil, panoul de control este amplasat pe interiorul usii. Atunci, acesta nu va mai ramane vizibil in timpul functionarii. Pentru a contracara acest mic inconvenient, producatorii au implementat sistemul Info Light. Acesta se refera la proiectarea unei lumini de culoare rosie, ce te va tine la curent referitor la stadiul masinii – daca spala sau daca a terminat de spalat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea vaselor.

Bosch SMV25CX03E display

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri suficient de incapatoare si flexibile, putand fi adaugate vase de diverse dimensiuni. De asemenea, avem posibilitatea de a rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu in vederea adaugarii articolelor ceva mai voluminoase. In plus, este prezent si cosul vario unde vom adauga tacamurile, la nivelul caruia acestea vor fi tratate cu foarte mare atentie.

Nu lipseste nici sistemul Aqua Stop care consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor ce are rolul de a te proteja impotriva eventualelor pagube pe care le-ar putea produce apa. In plus, tehnologia pentru protectia sticlei are rolul de a deduriza constant apa, astfel incat articolele din sticla sa fie protejate impotriva coroziunii.

Motorul Eco Silence Drive din dotare asigura un mod de functionare silentios, inregistrand numai 48 dB, un consum energetic redus, dar si o buna rezistenta in timp.

Masina Bosch SMV25CX03E are la baza 5 programe de spalare despre care vom discuta in continuare:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, caci temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata a apei.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind potrivit aproape in orice circumstante. Fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, temperatura apei va varia in intervalul 45-65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vasele cu grad mediu de murdarie, caci temperautra apei este de 50 de grade Celsius.
 4. Silence – poate fi folosit fara probleme pe timpul noptii, pentru ca presupune un mod deosebit de silentios de operare. Este destul de asemanator cu programul eco, temperatura apei fiind tot de 50 de grade Celsius.
 5. Pahare – pot fi adaugate articole delicate cum ar fi paharele, articolele din portelan, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa.

In ceea ce priveste functiile auxiliare, amintim:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de ora convenabila voua.
 • Vario Speed – permite scurtarea duratei programelor de spalare cu pana la 50%.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Bosch SMV25CX03E este o masina de spalat vase care se descurca foarte bine, este incapatoare si silentioasa. Cumparatorii sunt incantati de modul in care isi face treaba si declara ca indeparteaza eficient murdaria si lustruieste foarte bine paharele. Aici depinde si de detergentul folosit si de agentul de clatire, insa si masina joaca un rol important. In ansamblu, sunt de parere ca a fost o alegere potrivita si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Bosch SMV25CX03E

9.6

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.6/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

8.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem Info Light
 • Programare intarziata
 • Vario Speed
 • Incapatoare

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *