Masina de spalat vase partial incoporabila Bosch SMI68MS07E – Review si Impresii

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 8 aprilie 2019 @ 7:33

0
(0)

Bosch SMI68MS07E este o masina de spalat vase foarte bine dotata, prevazuta cu o gama variata de programe si functii pentru o eficienta sporita. In continuare, va vom prezenta cele mai importante detalii despre aceasta masina pentru a verifica daca este in concordanta cu nevoile si asteptarile voastre!

Masina de spalat vase Bosch SMI68MS07E este prevazuta cu o capacitate destul de mare de 13 seturi, fiind potrivita chiar si pentru o familie cu mai multi copii. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus.Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anul ar fi undeva la 262 kWh, iar cel de apa la 1820 litri.

Fiind un model partial incorporabil, odata integrata in mobila, panoul de control va ramane vizibil, astfel ca veti putea verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului. Interfata acestuia este una foarte simpla si intuitiva, toate setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea eficienta a vaselor.

Bosch SMI68MS07E display

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri incapatoare si foarte flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, poti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu in vederea adaugarii articolelor mai voluminoase precum oale, tigai, tavi etc. In plus, exista si un cos special pentru adaugarea tacamurilor, la nivelul carora, li se va oferi o ingrijire atenta.

Sistemul Aqua Stop asigura o functionare sigura, prevenind eventualele pagube pe care le-ar putea produce apa. Acesta se refera la un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor. In plus, tehnologia pentru protectia sticlei are rolul de a deduriza constant apa, prevenind astfel coroziunea sticlei.

Masina Bosch SMI68MS07E are la baza 8 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este destinat articolelor foarte murdare si chiar cu rest uscat de murdarie, insa si rezistente, fiindca temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata a apei.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza de la 45 de grade Celsius pana la 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 4. Silence – ofera o spalare silentioasa vaselor, datorita presiunii reduse a apei, fiind potrivit si pe timpul noptii. Este destul de asemanator cu cel eco, temperatura de spalare fiind, deopotriva, de 50 de grade Celsius.
 5. Pahare – este potrivit pentru articolele foarte sensibile, inclusiv pahare, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa.
 6. 1h – dupa cum sugereaza si numele, spalarea se realizeaza in numai 60 de minute, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.
 7. Rapid 45 – asigura o spalare rapida vaselor cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius.
 8. Prespalare – este eficient pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor.

Totodata, masina este prevazuta si cu oserie de functii auxiliare foarte utile, cum ar fi:

 • Varios Speed Plus – permite scurtarea duratei programelor de spalare cu pana la 66%.
 • Incarcare  la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Hygiene Plus – asigura igienizarea vaselor celor mici sau a persoanelor alergice prin cresterea temperaturii apei.
 • Zona intensiva – presupune spalarea intensiva la nivelul unui singur cos, aici putand fi adaugate vasele foarte murdare, dar si rezistente.
 • Extra uscare – ofera o uscare optima vaselor, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Machine care – presupune igienizarea cavitatii interioara a masinii folosind detergent special in acest sens.

Este de apreciat si modul deosebit de silentios de operare, inregistrand astfel maxim 42 dB.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 81.5 cm inaltime, 58.9 cm latime si 57.3 cm adancime, cantarind aproximativ 41 de kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SMI68MS07E este o masina de spalat vase deosbita, foarte bine gandita si pusa la punct, ce nu face sub nicio forma rabat de la calitate. Cumparatorii, asa cum era si de asteptat, sunt extrem de multumiti de ea si sustin ca isi face treaba impecabil. Este destul de incapatoare, economica si foarte bine dotata atunci cand vine vorba de programe si functii, un real ajutor in orice locuinta. O recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SMI68MS07E

9.8

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

9.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Numar mare de programe si functii
 • Foarte silentioasa
 • Sistem Aqua Stop
 • Incapatoare si economica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *