Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM656PH cu 12 seturi si 6 programe | Review detaliat

Hansa

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 22 septembrie 2021 @ 7:13

0
(0)

Masina de spalat vase Hansa ZIM656PH este o varianta potrivita pentru cei ce sunt in cautarea unui model rezonabil ca pret, dar care sa asigure o spalare eficienta vaselor. Daca este sau nu varianta ideala si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul acestui material.

Hansa ZIM656PH este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi fiind ideala pentru un cuplu sau chiar o familie cu copii. Este un model independent, drept pentru care panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata intuitiva, astfel incat setarile dorite sa fie usor de realizat. Aici gasim si doi indicatori foarte importanti si anume – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea impiedica depunerile de calcar pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire lustruieste foarte bine vasele.

Interiorul este organizat cu ajutorul a doua cosuri spatioase si flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si alte articole precum oale, tigai si asa mai departe. Totodata, este prezent si suportul special pentru tacamuri.

Hansa ZIM656PH review

Hansa ZIM656PH pune la dispozitie 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Igienic – ofera o igienizare eficienta vaselor si indeparteaza murdaria intarita temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Dureaza 200 de minute, timp in care consuma 1.772 kWh energie electrica si 19 litri de apa.
 2. 1 ora – este recomandat pentru spalarea vaselor cu grad mediu de murdarie, durata programului fiind de 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 55 de grade Celsius. Inregistreaza un cosnum de 0.853 kWh enerige electrica si 11.4 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 210 minute si un consum de 0.808 kWh energie electrica si 11 litri de apa.
 4. Autocuratare – se refera la igienizarea interiorului masinii fara a adauga vase inauntru atunci cand este pornit programul respectiv. Curatarea masinii se realizeaza la temperatura de 70 de grade Celsius, pret de 145 de minute. Consuma 1.241 kWh energie electrica si 14.9 litri de apa.
 5. Sticla – este indicat pentru articole delicate din sticla, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 120 de minute si consuma 0.902 kWh energie electrica si 15 litri de apa.
 6. Rapid – este un program scurt de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 40 de grade Celsius si nu dispune de ciclu de uscare. Consuma 0.781 kWh energie electrica si 11 litri de apa.

Totodata, este prevazuta si cu urmatoarele functii auxiliare:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3,6 sau 9 ore.

In ceea ce priveste zgomotul produs, masina inregistreaza maxim 49 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 28.5 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Hansa ZIM656PH este o masina de spalat vase foarte accesibila ca pret, ce pune la dispozitie cele mai importante programe pentru o functionare optima. Cumparatorii sustin ca isi face treaba eficient, spala bine vasele, cosurile sunt destul de spatioase, iar masina usor de programat. Din punctul lor de vedere, a fost alegerea potrivita pentru nevoile sale, motiv pentru care apreciaza raportul calitate/pret drept unul convenabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Hansa ZIM656PH

9.5

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret convenabil
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Usor de setat

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *