Masina de spalat vase Beko BDFN26640XC cu 16 seturi | Review complet

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 9 decembrie 2021 @ 10:50

Beko BDFN26640XC este un model de masina de spalat vase spatioasa si eficienta, ce poate reprezenta o solutie optima si pentru nevoile voastre. Dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare cateva informatii utile pentru pareri pertinente.

Masina de spalat vase Beko BDFN26640XC pune la dispozitie o capacitate generoasa de 16 seturi ceea ce o face excelenta si pentru o familie numeroasa. Pentru ca este un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii, oferind o interfata intuitiva astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. De asemenea, ofera posibilitatea de monitoriza durata programelor, dar si de a verifica cei mai importanti indicatori – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

 

Beko BDFN26640XC review

Interiorul este prevazut cu niste cosuri spatioase si foarte flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si articole voluminoase. Este prezent, bineinteles, si cosul special pentru tacamuri.

Beko BDFN26640XC dispune de 6 programe de spalare si anume:

 1. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare este cuprinsa intre 40 si 65 de grade Celsius, durata variind intre 110-198 de minute. Inregistreaza un consum de 9.4-12.4 litri de apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius folosind o presiune mare a apei. Dureaza 187 de minute, timp in care consuma 16.8 litri de apa si 1.51 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius, iar durata programului de 236 minute, timp in care consuma doar 9.5 litri de apa si 0.768 kWh energie electrica.
 4. Delicate – este recomandat pentru articole sensibile, inclusiv pahare, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta. Dureaza 120 de minute si consuma 14.4 litri de apa si 0.92 kWh energie electrica.
 5. Quick & Shine – este recomandat pentru spalarea articolelor cu grad normal de murdarie in doar 58 de minute. Temperatura apei este de 60 de grade Celsius, inregistrand 10.6 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 6. Mini – este un program scurt, indicat pentru vase cu grad scazut de murdarie, intrucat temperatura apei este de doar 35 de minute, iar durata de 30 de minute. Consuma 10.8 litri de apa, respectiv 0.8 kWh energie electrica.

In ceea ce priveste functiile auxiliare, masina dispune de:

 • Automatic Door Opening – presupune deschiderea automata a usii la finalul programul pentru a permite fluxului de aer sa patrunda in interior pentru o uscare optima a vaseor.
 • Fast+ – permite rducerea duratei si consumului de apa, crescand temperatura apei.
 • Time Delay – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Child Lock – dezactiveaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla masina.

In plus, presupune un mod de functionare foarte silentios inregistrand numai 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 50.6 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko BDFN26640XC este o varianta foarte spatioasa si rezonabila ca pret ce pune la dispozitie cele mai importante programe si o serie de functii interesante pentru o eficienta buna. Clientii actuali au declarat ca ii ajuta foarte mult sa scape numaidecat de vasele murdare, fiind spatioasa, iar programele din dotare bine gandite. De asemenea, nu conuma mult, este silentioasa si usor de setat, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte avantajos.

Review pe scurt: Beko BDFN26640XC

9.6

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Spatioasa
 • Sistem automat de deschidere a usii
 • Functii variate
 • Usor de setat

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *