Masina de spalat vase partial incorporabila Electrolux ESI5545LOX : Review complet si Pareri pertinente

Electrolux

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 27 noiembrie 2020 @ 16:24

Masina de spalat vase Electrolux ESI5545LOX este un model spatios si economic, ce poate constitui o alternativa interesanta. Insa, inainte de a lua orice decizie, va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii pertinente.

Electrolux ESI5545LOX pune la dispozitie o capacitate de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai performanta clasa la ora actuala, asigurand un consum energetic redus. Producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual este de 2775 kwh, iar cel de apa de 2775 litri.

Fiind un model partial incorporabil, panoul de control ramane vizibil, ceea ce permite monitorizarea continua a duratei programelor. Acesta ofera o interfata intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este prevazut cu doua cosuri spatioase si flexibile, unde pot fi adaugate vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu pentru introducerea articolelor voluminoase. De asemenea, nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri.

Electrolux ESI5545LOX dispune de 6 programe de splare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Detine o durata de 240 de minute si un consum de 9.9 litri de apa si 0.832 kWh energie electrica.
 2. Auto – este un program flexibil, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variza intre 45-70 de grade Celsius, iar durata intre 45-160 de minute. Inregistreaza un consum de 13-15 litri de apa si 0.7-1.5 kWh energie electrica.
 3. Pro – este un program intensiv, recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 4. 30 min – este un program scurt, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 0.8 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 5. Pahare – este un program recomandat pentru vase foarte delicate, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Senzorul de incarcare este activ, astfel ca inregistreaza intre 13-14 litri de apa si 0.9-1.1 kWh energie electrica. Durata variaza intre 70-85 de minute.
 6. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, folosind 4 litri de apa la temperatura de admisie. Dureaza 14 minute.

Sunt prezente si cateva functii speciale, cum ar fi:

 • AirDry – implica deschiderea automata a usii cu circa 10 cm dupa finalizarea programului, permitand uscarea optima a vaselor.
 • XtraDry – optimizeaza uscarea vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu.
 • Time Manager – permite reducerea duratei programelor, fara a afecta calitatea spalarii.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.
 • My Favourite – memoreaza cel mai utilizat program alaturi de functiile dorite.
 • Auto Off – dupa 5 minute de la finalizarea programului, masina se inchide automat si nu mai consuma energie electrica.

Este o varianta silentioasa, inregistrand 46 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 57.5 cm adancime.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Electrolux ESI5545LOX este un model foarte bun si bine dotat ce asigura o spalare eficienta vaselor indiferent de tipul murdariei. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de aceasta masina de spalat vase si declara ca isi face treaba foarte bine. Este spatioasa, bine organizata, nu cosnuma mult si este foarte silentioasa. Nu au ce sa ii reproseze,motiv pentru care o recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Masina de spalat vase partial incorporabila Electrolux ESI5545LOX

Pareri pe scurt: Electrolux ESI5545LOX

9.8

Calitate

9.8/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.8/10

Pret

9.6/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Functii variate
 • Foarte economica
 • Bine organizata
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *