Masina de spalat vase Hansa ZIM655H cu 12 seturi si 5 programe | Review detaliat

Hansa

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 20 octombrie 2021 @ 7:03

0
(0)

Hansa ZIM655H este un  model de masina de spalat vase incorporabila prevazuta cu cele mai importante programe ce vine la pachet cu cele mai importante programe. Daca este sau nu o optiune buna si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in materialul pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Hansa ZIM655H ofera o capacitate suficient de mare de 12 seturi fiind potrivita si pentru o familie cu copii. Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii si ofera o interfata foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Tot aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Hansa ZIM655H review

Interiorul este prevazut cu niste cosuri destul de spatioase si flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru articole voluminoase precum oale, tigai, tavi si asa mai departe. In plus, sunt prezente si suportul pentru cesti si pahare si cosul pentru tacamuri.

Hansa ZIM655H are la baza 5 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Autocuratare – presupune igienizarea interiorului masinii la temperatura de 70 de grade Celsius, pret de 145 de minute.
 2. Rapid 30′ – este un program scurt, ce dureaza doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 45 de grade Celsius.
 3. Eco – este un program economic si este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 45 de minute, iar durata de 220 de minute.
 4. 1 ora – este eficient pentru spalarile de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar durata programului de 60 de minute.
 5. Hygiene – asigura o buna igienizare si spalare chiar si a vaselor foarte murdare, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, iar durata programului de 200 de minute.

De asemenea, beneficiaza si de urmatoarele functii:

 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – permite presetarea masinii cu 3, 6 sau 9 ore.

In ceea ce priveste zgomotul produs, modelul in discutie inregistreaza cel mult 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Hansa ZIM655H este un model prevazut programe si functii de baza ce asigura o buna spalare si ingrijire articolelor adaugate. Cumparatorii sustin ca modelul in discutie isi face treaba eficient, timp in care este usor de programat, iar programele din dotare bine gandite. Pentru nevoile lor, a fost o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Hansa ZIM655H

9.5

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Spatioasa
 • Programe bine gandite
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata

Pareri Contra

 • nu au

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *