Masina de spalat vase partial incorporabila Electrolux ESI8730RAX : Review si Recomandari

Electrolux

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 10 septembrie 2020 @ 14:36

0
(0)

Electrolux ESI8730RAX reprezinta o varianta de masina de spalat vase foarte buna, prevazuta cu o capacitate mare, dar cu un consum energetic redus. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de spalat vase Electrolux ESI8730RAX pune la dispozitie o capacitate impresionanta de 15 seturi, ceea ce o face excelenta si pentru familii mai numeroase. In acelasi timp, reuseste sa ramana deosebit de economica, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+++, asigurand astfel un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 241 kWh, iar cel de apa de 3080 litri.

Pentru ca se incorporeaza partial, panoul de control ramane vizibil, putand astfel verifica oricand durata programelor. Aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Electrolux ESI8730RAX display

In interior, regasim niste cosuri foarte spatioase si flexibile, unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili putati obtine mai mult spatiu pentru adaugarea articolelor voluminoase. In plus, beneficiaza si de suport pentru pahare si cosuri pentru tacamuri.

Electrolux ESI8730RAX interior

Electrolux ESI8730RAX dispune de 6 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru spalari zilnice, pentru vase cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata de 225 minute. Consuma 0.85 kWh energie electrica si 11 litri de apa.
 2. AutoFlex – este controlat in totalitate de senzori, temperautra de spalare variind intre 45 si 70 de grade Celsius. Dureaza 40-154 de minute si consuma 7-14 litri de apa si 0.6-1.6 kWh energie electrica.
 3. FlexiWash – este recomandat pentru vase cu murdarie mixta, adica vasele foarte murdare vor fi asezate in cosul inferior, iar cele cu murdarie normala in cosul superior, caci la nivelul cosului inferior temperatura si presiunea apei vor fi mai mari. Dureaza intre 140 si 156 de minute, timp in care consuma 14-16 litri de apa si 1.2-1.5 kWh energie electrica.
 4. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Dureaza 160-170 de minute si consuma 12.5-14.5 litri de apa, respectiv 1.4-1.7 kWh energie electrica.
 5. Delicat – este indicat articolelor sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Consuma 12-14 litri de apa si 1.401.7 kWh energie electrica.
 6. Scurt – dureaza numai 30 de minute si consuma 10 litir de apa si 0.9 kWh energie electrica. Este indicat pentru articole cu grad redus de murdarie.

De asemenea, in completarea programelor vine o gama ampla de functii extrem de utile:

 • Time Manager – permite scurtarea duratei programelor de spalare cu 50% prin cresterea presiunii si a temperaturii apei.
 • XtraDry – este indicat pentru uscarea optima a vaselor.
 • Hygiene – igienizeaza eficient vasele prin cresterea temperaturii apei.
 • My favorit – permite memorarea programului cel mai des folosit impreuna cu setarile realizate.
 • Auto open – presupune deschiderea usii in mod automat dupa finalizarea programului, permitand fluxului natural de aer sa patrunda in interior pentru o uscare optima.
 • Delay – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Totodata, presupune un mod de functionare silentios inregistrand in timpul spalarii numai 42 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.8 cm inaltime, 60 cm latime si 57 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase partial incorporabila Electrolux ESI8730RAX este o varianta foarte buna ce asigura o spalare eficienta vaselor indiferent de gradul de murdarie. Cumparatorii sunt extrem de incantati de alegerea facuta si declara ca aceasta  masina este exact ceea ce aveau nevoie. Este foarte spatioasa, dispune de o gama extrem de variata de functii si presupune un consum energetic redus.O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Masina de spalat vase partial incorporabila Electrolux ESI8730RAX

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Electrolux ESI8730RAX

9.9

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Eficienta energetica
 • Gama variata de functii moderne
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *