Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIC3M27C : Review si Pareri avizate

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 17 iunie 2020 @ 12:56

Whirlpool WSIC3M27C este o masina de spalat vase incorporabila care se descurca eficient, punand la dispozitie cele mai importante programe. In plus, vine la pachet cu un pret convenabil, insa mai multe detalii vom discutam in continuare.

Masina de spalat vase Whirlpool WSIC3M27C pune la dispozitie o capacitate medie, de 10 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 212 kWh, iar cel de apa 2520 litri.

Masina este prevazuta cu un panou de control pe interiorul usii, oferind o interfata prietenoasa. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri foarte flexibile unde puteti introduce diverse tipuri de vase. Mai mult decat atat, rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu pentru articolele voluminoase. In plus, regasim si suport special pentru tacamuri, dar si suport pentru pahare.

Whirlpool WSIC3M27C interior

Whirlpool WSIC3M27C are la baza 6 programe de spalare, despre care vom discuta pe larg:

 1. Eco – este cel mai eficient din punct de vedere al consumul, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de patru ore timp in care consuma doar 0.74 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 2. 6th Sense – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura variaza intre 50-60 de grade Celsius, iar durata intre 80-180 de minute, timp in care consuma 7-14 litri de apa si 0.7-1.1 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare. Dureaza 160 de minute si consuma 17 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 4. Kristal – este potrivit pentru articole delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, iar presiunea va fi ceva mai mica. Dureaza 100 de minute si consuma 9 litri de apa si 1 kWh energie electrica.
 5. Scurt – are o durata de doar 30 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie. In plus, trebuie sa tineti cont ca nu dispune de ciclu de uscare.
 6. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 4.5 litri de apa timp de 10 minute.

De asemenea, in completarea acestor programe, vin si cateva functii utile, precum:

 • MultiZone – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii cu maxim 12 ore.
 • Tablete – optimizeaza procesul de spalare daca folositi acest tip de detergent.

Masina presupune un mod de functionare silentios inregistrand cel mult 47 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 82 cm inaltime, 45 cm  latime si 55.5 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Whirlpool WSIC3M27C poate fi o alternativa buna, ce asigura o spalare optima vaselor. Cumparatorii sustin ca isi face treaba, in mare parte, foarte bine, interiorul fiind foarte bine gandit, iar functiile proiectate in functie de nevoi. De asemenea, nivelul de zgomot este unul destul de mic, masina nu consuma foarte multe resurse, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Whirlpool WSIC3M27C

9.3

Calitate

9.2/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.2/10

Pret

9.3/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Buna organizare interioara
 • Functii utile
 • Usor de folosit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *