Masina de spalat vase Bosch SMS25AW07E : Review si Pareri pertinente

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 28 mai 2020 @ 19:00

0
(0)

Masina de spalat vase Bosch SMS25AW07E este un model simplu, ce face parte din seria a doua a electrocasnicelor Bosch. Poate fi o alternativa de luat in calcul, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Bosch SMS25AW07E prezinta o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 290 kWh, iar cel de apa este de aproximativ 3300 litri.

Pentru ca este un model independent, panoul de control este amplasat in exteriorul usii permitand monitorizarea duratei programelor de spalare. Interfata acestuia este foarte prietenoasa, toate setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentuld e clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea paharelor.

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri destul de spatioase si foarte flexibile. In acelasi timp, putem rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu in vederea adaugarii articolelor ceva mai voluminoase, cum ar fi oale, tigai, tavi etc. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Gratie sistemului Aqua Stop, masina asigura un mod de functionare cat se poate de sigur, prevenind eventualele pagube pe care le-ar putea produce apa in cazul aparitiei vreunei probleme.

Bosch SMS25AW07E dispune de 5 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, folosind si o presiune ridicata. Este activ senzorul de incarcare, motiv pentru care durata variaza de la 125 minute pana la 135 de minute.  In acelasi timp, inregistreaza un consum de 1.45 – 1.5 kWh energie electrica, respectiv 12-15 litri de apa.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind controlat atat de incarcare, cat si de cel de turbiditate, astfel ca temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 95-160 de minute.
 3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru spalari zilnice, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Consuma 1.02 kWh energie electrica si 11.7 litri de apa.
 4. Spalare rapida – este un program scurt cu o durata de numai 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius. In acelasi timp, inregistreaza un consum energetic de 1.3 kWh.
 5. Prespalare – presupune inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, folosind 4 litri de apa la temperatura de admisie, avand o durata de 15 minute.

Ca si functii auxiliare, masina prezinta:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.
 • Vario speed – presupune reducerea duratei programelor de spalare.

In acelasi timp, masina presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand cel mult 48 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, cantarind 44 de kg.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Bosch SMS25AW07E este un model simplu si eficient, ce ofera o ingrijire optima vaselor. Clientii sunt foarte multumiti de modul in care isi face treaba si sustin ca au facut o alegere potrivita pentru nevoile lor. Este destul de spatioasa, economica si silentioasa, iar de fiecare data vasele sunt curatate eficient. O recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch SMS25AW07E

9.1

Calitate

9.2/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.1/10

Pret

9.2/10

Eficienta energetica

8.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Vario speed
 • Programare intarziata
 • Sistem Aqua Stop
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *