Masina de spalat vase Gorenje GS52115W : Review si Pareri pertinente

Gorenje

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 17 decembrie 2020 @ 19:12

0
(0)

Masina de spalat vase Gorenje GS52115W este un model foarte accesibil ca pret, ce ofera cele mai importante programe pentru o curatare optima a vaselor. Poate fi o varianta de luat in calcul, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Gorenje GS52115W pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 197 kWh, iar cel de apa de 2520 litri.

Fiind un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii, oferind acces oricand, dar si o interfata simpla si intuitiva. Setarile dorite si alegerea programelor sunt foarte usor de realizat. In plus, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri destul de flexibile, unde pot fi adaugate vase de diverse dimensiuni. De asemenea, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru articole voluminoase. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Gorenje GS52115W dispune de urmatoarele programe de spalare:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune mare. Dureaza 135 de minute, timp in care consuma 16 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 2. Zilnic – este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Prezinta o durata de 155 de minute si un consum de 13 litri de apa si 1.07 kWh energie electrica.
 3. Delicat – este indicat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Detine o durata de 110 minute si un consum de 13 litri de apa, respectiv 0.7 kWh energie electrica.
 4. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Dureaza 185 de minute si consuma 9 litri de apa, respectiv 0.69 kWh energie electrica.
 5. 90 de minute – este un program ce dureaza 90 de minute, timp  in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Consuma 1.1 kWh energie electrica si 10.5 litri de apa.
 6. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, folosind 3.5 litri de apa la temperatura de admisie, pret de 8 minute.

In ceea ce priveste functiile auxiliare, masina dispune de incarcare la jumatate ce presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Totodata, este un electrocasnic destul de silentios, care inregistreaza cel mult 49 dB.

Modelul in discutie mamsoara 84.5 cm inaltime, 44.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 36.5 kg.

Vezi specificatii producator!

Concluzii si Pareri

Gorenje GS52115W este o masina de spalat vase simpla, dar eficienta care are capacitatea sa va scape numaidecat de grija vaselor murdare. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere potrivita nevoilor sale, iar ceea ce pot spune despre eficienta sa este ca spala bine vasele, iar programele sunt destul de bine gandite. De asemenea, interfata panoului de control este foarte prietenoasa si chiar si cei mai putin familiarizati cu tehnologia se descurca excelent. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Gorenje GS52115W

9.2

Calitate

9.2/10

Durabilitate

9.5/10

Functii

9.0/10

Pret

9.1/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programe bine gandite
 • Incarcare la jumatate
 • Economica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *