Masina de spalat vase Beko BDFN26430W : Review si Recomandari

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 23 iunie 2021 @ 5:46

0
(0)

Masina de spalat vase Beko BDFN26430W este o varianta spatoasa, care te poate scapa definitiv de grija vaselor murdare. Beneficiaza de o serie de programe si functii foarte bine gandite despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material.

Beko BDFN26430W prezinta o capacitate de incarcare generoasa de 14 seturi, ceea ce o face excelenta si pentru o familie cu mai multi copii. Conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, produsul face parte din clasa D, inregistrand la 100 de spalari un consum energetic de 85 kWh, iar pe ciclu de spalare aproximativ 11.5 litri.

Pentru ca discutam despre un model standard, panoul de control a fost amplasat pe exteriorul usii, oferind o interfata simpla si intuitiva. Astfel, setarile dorite sunt usor de realizat. Tot aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire asigura o lustruirea eficienta.

Cavitatea interioara dispune de cosuri extrem de spatioase si flexibile, in interiorul carora puteti introduce tot felul de articole. De asemenea, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi si asa mai departe. Mai mult decat atat, dispune si de cos special pentru pahare si tacamuri.

Masina de vase Beko BDFN26430W pune la dispozitie 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Auto – este cel mai flexibil program, fiind controlat atat de senzorul de incarcare, dar si de cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza in intervalul 40-65 de grade Celsius.
 2. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Delicate – este potrivit pentru vase sensibile la temperaturi ridicate, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius utilizand presiune redusa.
 5. Normal – este recomandat pentr spalari de zi cu zi, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.
 6. Rapid – este un program scurt, ce nu dispune de ciclu de uscare, temperatura de spalare fiind de 35 de grade Celsius.

In acelasi timp, dispune si de o serie de functii utile, precum:

 • Air Dry – presupune deschiderea in mod automat a usii dupa terminarea programului de spalare, permitand fluxului natural de aer sa patrunda in interior.
 • Incarcare la jumatate – implica incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor.
 • Fast+ – permite reducerea duratei programelor de spalare, fara a afecta spalarea in sine.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Totodata, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 47 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 44 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko BDFN26430W este o varianta bine bine gandita, ce ofera o gama variata de programe si functii pentru o spalare si o uscare eficienta vaselor. Cumparatorii sunt de parere ca a fost o alegere potrivita nevoilor sale si apreciaza in special faptul ca este spatioasa, dispune de cele mai importante programe si presupune un consum de resurse mic. O recomanda cu incredere si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Beko BDFN26430W

9.5

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Functii variate
 • Capacitate generoasa
 • Deschidere automata a usii
 • Functionare silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *