Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL5322LO : Review si Recomandari

Electrolux

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 21 ianuarie 2021 @ 11:56

Electrolux ESL5322LO este o varianta de masina prevauzuta o capacitate destul de mare, dar si o gama bine gandita de programe pentru curatarea optima a vaselor. Poate fi o varianta interesanta de luat in calcul, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Masina de spalat vase Electrolux ESL5322LO este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor porducatorilor, consumul energetic anual este de 295 kWh, iar cel de apa de 3080 litri.

Panoul de control se afla in partea superioara a usii oferind o interfata intuitiva, astfel ca toate setarile dorite sunt usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. De asemenea, rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu pentru articole mari. Totodata, nu lipsesc nici cosul pentru tacamuri si suportul pentru pahare.

Electrolux ESL5322LO detine 5 programe de spalare si anume:

  1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 227 minute, timp in care consuma 11 litri de apa si 1.039 kWh energie electrica.
  2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45 si 70 de grade Celsius, iar durata intre 45-156 de minute. Consuma 7-12 litri de apa si 0.7-1.4 kWh energie electrica.
  3. Intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie sau chiar cu murdarie uscata, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Dureaza 155-170 de minute, timp in care consuma 14-15 litri de apa si 1.5-1.7 kWh energie electrica.
  4. 30 min – este un program scurt cu o durata de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Consuma 0.8 kWh energie electrica si 10 litri de apa.
  5. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, folosind 5 litri de apa la temperatura de admisie pret de 14 minute.

In ceea ce priveste functiile auxiliare, masina dispune de Xtra Dry ce presupune optimizarea uscarii vaselor crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire. De asemenea, functia de programare intarziata permite programarea pornii programului de spalare in urmatoarele 3 ore.

In ceea ce priveste zgomotul produs, masina este destul de silentioasa, inregistrand cel mult 47 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.8 cm inaltime, 60 cm latime si 55 cm adancime.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Electrolux ESL5322LO este o varianta interesanta, prevazuta cu cele mai importante programe si functii pentru o ingrijire corespunzatoare a vaselor. Clientii sustin ca masina isi face treaba eficient, este incapatoare si bine organizata. De asemenea, este si foarte usor de programat, exact ceea ce aveau nevoie in locuinta. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Electrolux ESL5322LO

9.2

Calitate

9.6/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.2/10

Pret

9.2/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate generoasa
  • Extra Dry
  • Bine organizata

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *