Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 434 B : Review si Pareri avizate

Hansa

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 16 octombrie 2020 @ 11:13

0
(0)

Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 434 B este un model simplu, care se descurca eficient si despre care am ales sa discutam astazi. Pune la dispzoitie cele mai importante programe si functii, fiind o optiune inspirata si pentru cei cu un buget mai redus.

Hansa ZIM 434 B ofera o capacitate de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 197 kWh, iar cel de apa de 2520 litri.

Panoul de control se afla pe interiorul usii, oferind o interfata foarte prietenoasa, iar setarile dorite vor fi uor de realizat. Aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Interiorul dispune de doua cosuri flexibile, unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru articole mai mari. Este prezent si cosul pentru tacamuri unde tacamurile vor avea parte de o spalare si igienizare optima.

Masina Hansa ZIM 434 B pune la dispozitie 4 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

  1. Intensiv – este recomadnat pentru vase cu grad mai mare de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Prezinta o durata de 165 de minute si un consum de 16.5 litri de apa si 1.4 kWh energie electrica.
  2. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius, durata fiind de 205 minute. Consuma doar 9 litri de apa si 0.75 kWh energie electrica.
  3. 90′ – este un program ce dureaza 90 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind indicat pentru vase cu grad normal de murdarie. Consuma 11.5 litri de apa si 1.15 kWh enerige electirca.
  4. Rapid – este un program scurt, de doar 30 de minute, ce spala la temperatura de 45 de grade Celsius. Consuma 10 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.

In acelasi timp, dispune si de doua functii foarte importante:

  • Programare intarziata – permite amanarea inceperii spalarii cu 3, 6, 9 sau 12 ore.
  • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Modelul in discutie masoara 81.5 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55 cm adancime, alaturi de o greutate de 29.5 kg. Nivelul de zgomot inregistrat este de 49 dB.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina Hansa ZIM 434 B este o varianta simpla, dar eficienta care isi face treaba in parametrii optimi. Clientii sustin ca pentru nevoile sale este produsul potrivit, spaland eficient vasele. De asemenea, sustin ca este destul de spatioasa pentru nevoile sale si silentioasa, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. In opinia lor, raportul calitate/pret este foarte convenabil.

Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 434 B

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Hansa ZIM 434 B

9

Calitate

8.8/10

Durabilitate

9.2/10

Functii

8.7/10

Pret

9.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Eficienta energetica
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *