Masina de spalat vase Electrolux ESF9516LOW – Review si Pareri pertinente

Electrolux

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 13 februarie 2020 @ 19:56

Electrolux ESF9516LOW este o masina de spalat vase incapatoare, dar si economica ce ofera o ingrijire eficienta vaselor. Poate constitui o alternativa foarte buna, dar mai intai de toate va invitam sa descoperiti toate informatiile necesare.

Masina de vase Electrolux ESF9516LOW ofera o capacitate de 14 seturi, fiind ideala si pentru o familie  mai mare. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, obtinand un consum energetic redus. Producatorii ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 237 kWh, iar cel de apa de 2940 litri.

Pentru ca este model independent, panoul de control se afla in exteriorul usii. Interfata acestuia este una intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este foarte bine organizata, beneficiind de cosuri spatioase si flexibile. Puteti introduce vase de diverse dimensiuni, iar daca veti rabata suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu in vederea introducerii oalelor, tigailor, tavilor si asa mai departe.Nu lipseste nici suportul pentru pahare, si nici cel pentru tacamuri.

Electrolux ESF9516LOW dispune de 6 programe de spalare pe care le vom detalia in cele ce urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru vasele cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de 235 de minute si un consum10.5 litri de apa si 0.832 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activat atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Dureaza intre 46 si 170 de minute, iar temperatura apei variaza intre 45-70 de grade Celsius. Consuma 8-15 litri de apa si 0.7-1.7 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este potrivit pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare. Fiind activ senzorul de incarcare, durata alterneaza intre 170-190 de minute si consuma 12.5-14.5 litri de apa si 1.4-1.7 kWh energie electrica.
 4. Rapid – este potrivit pentru vase cu grad scazut de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar durata de doar 30 de minute. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 5. Delicate – este recomandat pentru spalarea articolelor foarte sensibile, inclusiv pahare, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Pentr uca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 82-92 de minute si consuma 10-14 litri de apa si 0.8-1 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 14 minute, timp in care utilizeaza 4 litri de apa la temperatura de admisie.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte utile:

 • Xtra Dry – optimizeaza etapa de uscare a vaselor, crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Time manager – reduce durata programelor de spalare cu pana la 50%.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.
 • AirDry – presupune deschiderea in mod automat a usii cu circa 10 cm permitand fluxului de aer natural sa intre pentru o uscare eficienta a vaselor.

Vezi oferta de pret actuala!

De asemenea, este un model silentios, care inregistreaza in timpul spalarii numai 44 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 85 cm inaltime, 60 cm latime si 62.5 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Electrolux ESF9516LOW poate fi o alegere foarte buna de masina de spalat vase oferind o gama variata de programe si functii ce acopera, in mare parte, toate nevoile pe care le-ati avea. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca este spatioasa, economica, silentioasa, iar functiile din dotare de foarte mare folos. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul caltiate/pret este unul excelent.

Pareri pe scurt: Electrolux ESF9516LOW

9.9

Calitate

9.8/10

Durabilitate

9.9/10

Functii

9.8/10

Pret

9.8/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Gama foarte variata de programe si functii
 • Extrem de economica
 • Capacitate generoasa
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *