Review: Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV46MX02E

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 7 februarie 2020 @ 9:00

0
(0)

Bosch SPV46MX02E este o masina de spalat vase prevazuta cu o serie de programe si functii foarte bine gandite oferind o eficienta pe masura. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Masina de spalat vase Bosch SPV46MX02E este prevazuta cu o capacitate medie de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Producatorii ne ofera si niste si niste estimari conform carora consumul energetic anual este aproximat undeva la 237 kWh.

Este un  model complet incorporabil, drept pentru  care panoul de control a fost amplasat pe interiorul usii, oferind o interfata foarte prietenoasa, setarile dorite fiind foarte usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor. Mai mult decat atat, aceasta beneficiaza de sistem Info Time care presupune proiectarea duratei programelor  direct pe podea.

Bosch SPV46MX02E panou control.

Interiorul este foarte bine organizat, astfel ca puteti introduce cam orice fel de vase. De asemenea, aveti posibilitatea de a rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi etc. Este prezent si suportul pentru tacamuri si pahare, optimizand astfel spatiul.

Bosch SPV46MX02E prezinta 6 programe dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, temperatura apei variind intre 45-65 de grade  Celsius.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, fiind recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silence – datorita presiunii reduse a apei, nivelul de zgomot este unul redus, astfel ca poate fi folosit si pe parcursul noptii. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius.
 5. Delicate – este indicat pentru pahare si alte articole delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa.
 6. Normal – poate fi folosit pentru vase recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, insa are o durata de o ora.

In acelasi timp, dispune si de o serie de functii utile, cum ar fi:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Vario speed – reduce durata programelor de spalare fara a afecta calitatea spalarii.
 • Hygiene – igienizeaza vasele prin cresterea temperaturii apei.
 • Extra uscare – optimizeaza uscarea vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Machine care – igienizeaza interiorul masinii, fiind necesara golirea lui si adaugarea de detergent special.

In  plus, este si o masina foarte silentioasa, inregistrand in timpul spalarii cel mult 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Bosch SPV46MX02E este o masina de spalat vase dotata cu functii si tehnologii avansate, optimizand spalarea vaselor, astfel incat sa ofere rezultate pe masura asteptarilor. Cumparatorii actuali sunt incantati de felul in care isi face treaba, declarand ca este exact ceea ce aveau nevoie. Este suficient de incapatoare pentru nevoile lor, silentioasa si usor de setat. O recomanda mai departe, iar in opinia lor, raportul  calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SPV46MX02E

9.5

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.8/10

Pret

9.2/10

Eficienta energetica

8.5/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Sistem Info Time
 • Organizare buna
 • Gama variata de functii moderne
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate