Masina de spalat vase Electrolux ESF5512LOW, Alb, 13 seturi, 6 programe, Clasa A+, 60 cm

Electrolux

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 20 februarie 2019 @ 11:40

0
(0)

Electrolux ESF5512LOW este o masina de spalat vase utila in orice bucatarie, capabila sa te scape numaidecat de grija vaselor murdare indiferent de tipul lor sau de gradul de murdarie. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii despre acest produs, dar si pareri pertinente chiar de la cumparatori!

Masina de spalat vase Electrolux ESF5512LOW este prevazuta cu o capacitate de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, aisgurand un consum energetic redus. In principiu, conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 295 kWh.

Caci discutam despre un model independent, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe exterior, astfel ca vei avea acces la el chiar si in timpul spalarii. Mai mult decat atat, tot aici se afla si doi indicatori foarte importanti si anume: indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si de pe componentele masinii, in timp ce agentul de clatire asigura o lustruire eficienta vaselor.

Interiorul masinii este prevazut cu doua cosuri spatioase si foarte flexibile, unde vom putea adauga farfurii si alte vase de dimenisuni diferite. De asemenea, putem rabata suportii mobili din plastic, astfel incat sa facem mai mult loc articolelor ceva mai voluminoase cum ar fi tigai, oale, tavi si asa mai departe. In plus, sunt prezente si doua suporturi foarte utile si anume: suportul pentru pahare si suportul pentru tacamuri.

Masina de spalat Electrolux ESF5512LOW are la baza 6 programe de spalare pe care le vom detalia in continuare:

 1. Eco – este cel mai convenabil din perspectiva consumului, insa este potrivit pentru spalarile zilnic, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de 227 de minute, timp in care consuma 11 litri de apa si 1.03 kWh energie electrica.
 2. Auto – este program potrivit in orice situatie datorita senzorilor de incarcare si de turbiditate. Temperatura de spalare poate varia de la 45 de grade Celsius pana la 70 de grade Celsius, avand o durata cuprinsa intre 45-165 de minute. Inregistreaza un consum de 7-12 litri de apa si 0.7-1.4 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte mrurdare ori chiar cu resturi uscate de murdarie, caci foloseste apa la temperatura de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune foarte mare. Caci este activ senzoril de incarcare, durata poate varia de la 155 pana la 170 de minute, in timp ce consumul variaza usor 14-15 litri de apa si 1.5-1.7 kWh energie electrica.
 4. Scurt – are o durata de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vasele recent murdarite. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 5. Delicate – ofera o spalare delicata vaselor foarte sensibile, precum pahare, portelanuri etc. Temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius, iar pentru ca este, din nou, activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 75-85 de minute, iar consumul 13-14 litri de apa si 1-1.1 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – este eficient pentru vasele cu resturi uscate de murdarie, reusind sa inmoaie respectivele resturi, avand o durata de 14 minute, timp in care foloseste 5 litri de apa la temperatura de admisie.

In mod cert, masina prezinta si cateva functii utile, ce vin in completarea programelor din dotare:

 • Hygiene Plus – ofera o igienizare optima vaselor  la temperatura de 70 de grade Celsius, pret de minim 10 minute.
 • Air Dry – vizeaza uscarea eficienta a vaselor, insa folosind fluxul natural de aer, caci la final, usa se va deschide automat aproximativ 10 minute.
 • XtraDry – presupune, de asemenea, o uscare optima a vaselor, insa printr-o alta metoda: creste temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii in functie de ora convenabila voua.

Este o masina silentioasa, ce inregistreaza la spalare maxim 47 dB. In plus, dimensiunile acesteia sunt de 85x 60 x 62.5 cm (l x L x A) si cantareste aproximativ 42 de kg.

Vezi specificatii producator!

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Electrolux ESF5512LOW este o masina care merita achizitionata, intrucat reuseste sa isi faca treaba foarte bine, este incapatoare si foarte silentioasa. La randul lor, cumparatorii sustin ca sunt multumiti de ea si ii ajuta foarte mult in orice situatie. Sustin ca programele din dotare sunt bine proiectate, iar partea care i-a incantat si mai mult este ca o pot programa pentru a incepe spalarea la o anumita ora, chair si atunci cand ei nu sunt acasa. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Electrolux ESF5512LOW

9.3

Calitate

9.6/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.5/10

Pret

9.3/10

Eficienta energetica

8.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Functii diversificate
 • Incapatoare
 • Functionare silentioasa
 • Display vizibil

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *