Masina de spalat vase Whirlpool WSFO3O34PFX – Review si Pareri obiective

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 21 februarie 2019 @ 6:52

0
(0)

Whirlpool WSFO3O34PFX este un model de masina de spalat vase absolut deosebit care, personal, mi-a atras atentia prin prisma numarului mare de programe si functii foarte bine gandite, dar si datorita faptului ca este unul dintre cele mai economice modele de masini de spalat. Din punctul meu de vedere, ar putea reprezenta o achizitie foarte reusita, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare despre acest produs!

Masina de spalat vase Whirlpool WSFO3O34PFX ofera o capacitate medie, de 10 seturi, si este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. Pentru a ne convinge de acest lucru, producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi aproximat undeva la 189 kWh.

Pentru ca este un model independent, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii pe exterior. Interfata acestuia este una foarte intuitiva, putand avea acces la ea chiar si in timpul spalarii. De asemenea, avem posibilitatea de a verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului, dar si cei mai importanti indicatori: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea acestora.

Interiorul este foarte bine organizat, beneficiind de niste cosuri flexibile, unde putem adauga diverse tipuri de vase. Pentru a putea adauga articole mai voluminoase, putem rabata suportii mobili si astfel vom obtine mai mult spatiu. In plus, beneficiaza si de un cos special unde vor fi adaugate articole din argint si alte accesorii mici de bucatarie.

Mai mult decat atat, ofera siguranta in utilizare, putand rula si in absenta voastra de la domiciliu. In acest context, este prezent sistemul AquaStop ce intrerupe alimentarea cu apa in cazul unei eventuale urgente. De asemenea, sistemul de siguranta pentru copii impiedica dereglarea setarilor realizate anterior.

Masina Whirlpool WSFO3O34PFX este prevazuta cu, nu mai putin, de 8 programe, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, fiind potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza ceva mai mult, 220 de minute, si consuma numai 0.66 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 2. 6th Sense – este controlat de senzorul de turbiditate si de cel de incarcare, temperatura de spalare variind intre 50-60 de grade Celsius. Are o durata cuprinsa intre 80-180 de minute si consuma 7-14 litri de apa si 0.7-1.1 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor, la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind excelent pentru vase foarte murdare sau chiar cu rest usca de murdarie. Dureaza 160 de minute, timp in care consuma 17 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 4. Zilnic – este potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de 80 de minute, timp in care consuma 10 litri de apa.
 5. Kristal – ofera o spalare delicata vaselor la temperatura de 45 de grade Celsius. Dureaza 100 de minute si consuma 10 litr ide apa si 1 kWh energie electrica.
 6. Scurt – dureaza numai 30 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie. Nu dispune de ciclu de uscare.
 7. Prespalare – este eficient in inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, avand o durata de 10 minute, timp in care consuma 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 8. Autocuratare – vizeaza igienizarea interiorului masinii, la temperatura de 65 de grade Celsius, pret de 50 de minute, folosindu-se detergent special in acest sens.

Nu lipsesc, bineinteles, nici functiile auxiliare, care sporesc eficienta aparatului:

 • Multi Zone – este numit de alti producatori si incarcare la jumatate, ce presupune spalarea la nivelul unui singur cos, reducand astfel consumul de resurse.
 • Sani Rinse – asigura o clatire finala antibacteriana, fiind recomandata pentru vasele celor mici sau ale persoanelor alergice.
 • Power Clean – pe langa bratele stropitoare normale, masina dispune si de o zona speciala Power Clean unde articolele adaugate vor primi o spalare suplimentara la presiuni ridicate.
 • Tablete – optimizeaza ciclul de clatire, in cazul in care utilizati detergenti de acest tip.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Vezi specificatii producator!

Totodata, acest model presupune si un mod silentios de operare. In acest sens, nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 x 45 x 57 cm (l x L x A) si cantareste 41.5 kg.

Concluzii si Pareri

Daca ma intrebati pe mine, consider ca masina Whirlpool WSFO3O34PFX merita achizitionata, iar pretul cu care vine la pachet este unul chiar bun in raport cu performantele pe care acest model le poate obtine. Clientii sunt, deopotriva, foarte multumiti de ea sustinand ca spala impecabil vasele, le usuca foarte bine, iar programele si functiile din dotare sunt extrem de diversificate si bine gandite, astfel ca de fiecare data vasele sunt corect ingrijite. De asemenea, mai apreciaza si modul silentios si economic de functionare, iar in ansamblu, sunt de parere ca este o achizitie foarte reusita. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Whirlpool WSFO3O34PFX

0.00
9.9

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Numar mare de programe si functii
 • Foarte economica
 • Sistem Aqua Stop
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *