Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV 25CX01E cu 9 seturi si 5 programe – Review detaliat

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 4 martie 2019 @ 9:13

0
(0)

Bosch SPV 25CX01E este o masina de spalat vase incorporabila, prevazuta cu cele mai importante programe, despre care am ales sa discutam astazi. In principiu, isi face treaba eficient si reuseste sa faca fata cu brio oricarui tip de murdarie. In continuare, vom discuta cele mai importante aspecte despre acest produs, de aceea va invitam sa ne urmariti in continuare!

Masina de spalat vase Bosch SPV 25CX01E este prevazuta cu o capacitate mica spre medie, de 9 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta A+, consumul energetic inregistrand fiind unul rezonabil.

Fiindca discutam despre un model incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, dar pe interior. Odata inchisa usa, acesta nu va mai ramane vizibil pentru a putea monitoriza stadiul in care se afla masina, daca spala sau a terminat de spalat. Pentru a contracara acest inconvenient, producatorii au implementat sistemul InfoLight care presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea care ne va informa daca masina spala sau a terminat de spalat. De asemenea, tot aici se afla doi indicatori foarte importanti si anume: cel pentru nivelul sarurilor si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, iar agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Bosch SPV 25CX01E display

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri foarte flexibile, unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili din plastic, putem obtine mai mult spatiu pentru a adauga si articole mai voluminoase cum ar fi oale, tigai, tavi si asa mai departe. In plus, datorita bratului DuoPower, apa va reusi sa ajunga in fiecare colt al masinii indepartand eficient murdaria de pe suprafata vaselor.

Pentru a trata cu grija articolele mai delicate cum ar fi paharele si portelanurile, masina este prevazuta cu un schimbator de caldura care va pre-incalzi apa in rezervor, pentru a preintampina socurile de temperatura. Mai mult decat atat, masina beneficiaza si de sistem de protectie pentru pahare, dedurizand constant gradul de duritate al apei.

In plus, masina poate rula fara probleme chiar si in absenta voastra de la domiciliu, fiind prevazuta cu sistemul Aqua Stop ce se refera la existenta unui furtun de alimentare cu perete dublu, o valva de siguranta si o tava colectoare cu intrerupator cu flotor, asigurand protectie eficienta impotriva eventualelor pagube pe  care le-ar putea produce apa.

Masina de spalat vase Bosch SPV 25CX01E este prevazuta cu 5 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este potrivit pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata a apei.
 2. Auto – este cel mai flexibil program si potrivit pentru aproape orice situatie, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza de la 45 pana la 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, insa este potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Normal – este recomandat pentru spalarile de zi cu zi, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 5. 1h – are o durata de doar 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius.

Ca si functii speciale, masina nu dispune de prea multe variante, ci regasim doar functia de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore si functia de incarcare la jumatate ce face posibila incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

De asemenea, Bosch SPV 25CX01E beneficiaza si de un motor silentios Eco Silence Drive, in acest sens inregistrand numai 48 dB, timp in care ofera o buna rezistenta in timp.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 81.5 x 44.8 x 55 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri

Bosch SPV 25CX01E este o masina de spalat vase care acopera in mare parte nevoile, fiind prevazuta cu cele mai importante programe si functii. Cumparatorii sustin ca isi face treaba eficient, este silentioasa si destul de incapatoare pentru nevoile lor. Ii ajuta foarte mult in privinta vaselor murdare, iar faptul ca dispune de sistem InfoLight nu poate decat sa ii bucure. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul rezonabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SPV 25CX01E

9.1

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.0/10

Pret

9.0/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret rezonabil
 • Sistem InfoLight
 • Silentioasa
 • Programare intarziata
 • Sistem AquaStop

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *