Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESI9500LOX : Review si Recomandari

Electrolux

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 18 mai 2020 @ 10:52

0
(0)

Electrolux ESI9500LOX este un model foarte incapator si economic ce pune la dispozitie cele mai importante programe. Poate fi o alternativa foarte buna, insa mai multe detalii vom discuta in acest material.

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESI9500LOX este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi ceea ce o face potrivita si pentru o familie cu  mai multi copii. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ asigurand astfel un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 266 kWh, iar cel de apa de 2940 litri.

Panoul de control este amplasat frontal si permite verificarea duratei programelor. Totodata, ofera o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Electrolux ESI9500LOX display

Cavitatea interioara beneficiaza de niste cosuri foarte spatioase si flexibile unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. De asemenea, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi etc. Aici regasim si suportul pentru pahare si cosul pentru tacamuri.

Electrolux ESI9500LOX interior

Electrolux ESI9500LOX are la baza 6 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este un program foarte economic, potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore si consuma 0.935 kWh energie electrca si 10 litri de apa.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare si cel de turbiditate. Temperatura de spalare varaiza intre 45-70 de grade Celsius, iar durata intre 46-170 de minute. consuma 8-15 litri de apa si 0.7-1.7 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este un program recomandat pentru vase foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare. Dureaza 170-190 de minute, timp in care consuma 12.5-14.5 litri de apa si 1.7 kWh energie electrica.
 4. Scurt – este un program cu o durata de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius si consuma 10 litri de apa. Nu dispune de ciclu de uscare.
 5. Pahare – este indicat pentru vasele foarte sensibile, temperatura apei fiind de doar 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta. Dureaza 82-92 de minute si consuma 10-14 litri de apa si 0.8-1 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 14 minute, timp in care foloseste 4 litri de apa la temperatura de admisie.

In ceea ce priveste functiile auxiliare, masina dispune de:

 • AirDry – presupune deschiderea automata a usii cu aproximativ 10 cm la finalul programului de spalare, permitand fluxului natural de aer sa intre in interiorul masinii uscand eficient vasele.
 • Time Manager – presupune scurtarea duratei programelor cu pana la 50% prin cresterea temperaturii si a presiunii apei.
 • My Favorite – permite setarea si salvarea programului pe care il folositi cel mai des.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

In plus, este o masina de spalat vase foarte silentioasa, inregistrand cel mult 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 57.5 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Electrolux ESI9500LOX este o masina de spalat vase foarte buna, ce ofera o capacitate generoasa, gama variata de functii si un consum energetic redus. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de ea si sustin ca masina isi face treaba impecabil. Acestia sustin ca este usor de setat, spala excelent vasele indiferent de gradul de murdarie si nici nu produse mult zgomot. In consecinta, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Electrolux ESI9500LOX

9.8

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.7/10

Pret

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Gama variata de functii
 • Eficienta energetica
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *