Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV66TX00E – Review si Impresii

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 22 mai 2019 @ 13:25

0
(0)

Bosch SPV66TX00E este o masina de spalat vase ce face parte in seria a 6-a a electrocasnicelor Bosch dotata cu tehnologii si functii avansate. Reuseste sa fie utila in orice situatie, iar in continuare, va vom oferi o analiza detaliata a tot ceea ce presupune acest model.

Masina de vase Bosch SPV66TX00E prezinta o capacitate medie de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 211 kWh, iar cel de apa la 2660 litr.

Pentru ca este un model independent, panoul de control este amplasat pe interiorul usii, astfel ca atunci cand masina functioneaza nu ramane vizibil. Din acest considerent, a fost implementat sistemul Time Light ce implica proiectarea pe podea a timpului ramas pana la finalizarea programului. In plus, tot aici se afla si indicatorul pentru sare, dar si cel pentru agentuld e clatire. Sarea impiedica depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si componentelor masinii, iar agentul de clatire se ocupa cu lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este preavzuta cu doau cosuri extrem de flexibile, cel superior putand fi reglat pe inaltime pana la 5 cm pe cele trei niveluri disponibile. Sunt prezente si suporul pentru tacauri si cel pentru pahare, unde articolele respective vor fi curatate si tratate corespunzator.

In plus, Bosch SPV66TX00E presupune un mod de functionare sigur datorita sistemului Aqua Stop ce consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala, prevenind astfel eventualele inundatii.

Masina este prevazuta cu 6 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor foarte murdare sau chiar uc rest uscat de murdarie, caci temperatura apei este de 70 de grade Celsius. Dureza 130-135 de minute timp in care consuma 1.05-1.15 kWh energie electrica si 11-14 litri de apa. Parametrii variaza usor fiindca este activ senzorul de incarcare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind potrivit pentru aproape orice situatie. Temperatura apei variaza intre 45-65 de grade Celsius, avand o durata de 90-150 de minute. In acest timp, consuma 7-16 litri de apa si 0.6-1.1 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, fiind recomandat spalarilor zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 235 minute si consuma 0.66 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 4. Silence – este cel mai silentios program, putand fi activat si pe timpul noptii. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius, avand o durata de 235 minute.
 5. Scurt – este un program destul de scurt, dar potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar durata de 90 de minute. Inregistreaza un consum de 11 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 6. Pahare – este recomandat pentru articolele sensibile, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta. Dureaza 85-95 de minute si consuma 11-14 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.

Totodata, Bosch SPV66TX00E este prevazuta si cu cateva functii speciale extrem de folositoare:

 • Extra uscare – asigura o uscare eficienta vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Vario Speed Plus – presupune reducerea duratei programelor de spalare.
 • Hygiene Plus – ofera o igienizare optima prin utilizarea  decel putin 10 minute a apei la temperatura de 70 de grade Celsius.
 • Igienizare masina – presupune igienizarea interiorului masinii utilizand detergent special.

Este de apreciat si modul foarte silentios de functionare a acestei masini, inregistrand numai 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 4 5cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 33 de kg.

Concluzii sI Pareri

Masina de spalat vase Bosch SPV66TX00E este o masina de spalat vase foarte buna a caror performante sunt, de cele mai multe ori, peste asteptari. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca functioneaza impecabil. Este silentioasa, economica, iar functiile din dotare foarte bine gandite. In opinia lor, a fost o alegere buna al carui raport calitate/pret este excelent. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Bosch SPV66TX00E

9.7

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.5/10

Eficienta energetica

9.2/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Gama variata de programe si functii
 • Sistem Time Light
 • Sistem Aqua Stop
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *