Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV44IX00E cu 9 seturi si 4 programe – Review complet

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 17 aprilie 2019 @ 6:41

0
(0)

Bosch SPV44IX00E este un model slim ce se integreaza foarte bine in spatii reduse, adica in bucatarii de ddimensiuni mici, reusind sa isi atinga cu succes scopul. Nu detine cele mai multe programe si functii, insa cu cele prezente se descurca eficient. Asadar, va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla toate detaliile necesare despre produsul in cauza!

Masina de spalat vase Bosch SPV44IX00E  este dotata cu o capacitate de 9 seturi, ceea ce o face potrivita pentru o familie cu 2-3 membri. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic decent. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 220 kWh, iar cel de apa la 2380 litri.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior, beneficiind de o interfata foarte intuitivaz. Fiindca odata inchisa usa, panoul de control nu va mai ramane vizibil, producatorii au implementat sistemul Info Light ce presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea. Aceasta te va tine la curent cu stadiul masinii – daca functioneaza sau daca a terminat spalarea. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de  preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea eficienta a vaselor.

Bosch SPV44IX00E display

Interiorul masinii este prevazut cu doua cosuri flexibile, unde pot fi adaugate vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, suportii mobili din plastic se pot plia, astfel incat sa obtineti spatiu suplimentar pentru a adauga oale, tigai, tavi etc. Nu lipseste nici dotare cosul special pentru tacamuri.

Bosch SPV44IX00E este dotata cu motor Eco Silence Drive ce presupune o functionare silentioasa, inregistrand 48 dB, dar si o buna rezistenta in timp. In plus, sistemul Aqua Stop, ce cosnta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o valva de siguranta si o tava de colectoare amplasata la baza masinii, previne eventualele pagube pe care le-ar putea produce apa.

Masina are la baza 4 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este potrivit pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125-135 minute, iar consumul intre 11-14 litri de apa si 1.2-1.3 kWh energie electrica.
 2. Auto – sunt activi ambii senzori – cel de turbiditate si cel de incarcare, astfel ca temperatura apei variaza in intervalul 45-65 de grade Celsius. Are o durata de 95-150 de minute, inregistrand un cosnum de 7-16 litri de apa si 0.7-1.3 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este recomandat pentru sparile zilnice, temperatura apei fiind ed 50 de grade Celsius. Dureaza 195 de minute si inregistreaza un cosnum  de 8.5 litri de apa si 0.78 kWh energie electrica.
 4. De noapte – este cel mai silentios program, gratie presiunii reduse a apei, insa este potrivit pentru vase cu nivel mediu de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 235-240 minute, timp in care consuma 9 litri de apa.

In acelasi timp, este prezent si programul de autocuratare ce presupune igienizarea interiorului masinii folosind detergent special in acest sens. Mai mult decat atat, sunt prezente si cateva functii speciale foarte utile:

 • Extra uscare – ofera o uscare eficienta vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului cicliu de clatire.
 • Vario speed plus – face psoibila scurtarea duratei programelor de spalare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltiem, 44.8 cm  latime si 55 cm adancime,a vand o greutate de aproximativ 30 de kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SPV44IX00E este un model care, in general, isi face treaba eficient fiind prevazut cu cele mai importante programe si functii. Clienetii au declarat ca functioneaza in parametrii optimi, spala eficient vasele si este foarte silentioasa. Sunt incantati de faptul ca dispune de sistem Info Light care ii informeaza cu privire la stadiul masinii. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret rezonabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SPV44IX00E

9.1

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.2/10

Pret

9.0/10

Eficienta energetica

8.2/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret rezonabil
 • Sistem Aqua Stop
 • Sistem Info Light
 • Autocuratare

Pareri Contra

 • Numar redus de programe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *