Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV25CX00E – Review si Recomandari

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 13 mai 2019 @ 12:36

0
(0)

Bosch SPV25CX00E este o masina de spalat vase ce face parte din seria a doua a electrocasnicelor Bosch, oferind performante destul de bune la spalare. Poate fi o alternativa de luat in calcul, insa inainte de a lua orice decizie, va asteptam sa urmariti in continuare acest material.

Masina de spalat vase Bosch SPV25CX00E ofera o capacitate mica, de 9 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 220 kW, iar cel de apa 2380 litri.

In partea superioara a usii se afla panoul de control prevazut cu o interfata foarte intuitiva, fiind usor de utilizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentulde clatire lustruieste eficient vasele.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul celor doua cosuri foarte flexibile unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. De asemenea, putem rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu pentru adaugarea tigailor, oalelor, tavilor si asa mai departe. Cosul Vario localizat la nivelul cosului inferior asigura o spalare potrivita tacamurilor si o ingrijire atenta. In plus, bratul dublu de pulverizare – Duo Power permite distribuirea uniforma a apei in toata cavitatea masinii.

Sistemul Aqua Stop ce consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o valva de siguranta si un tava colectoare, are rolul de a preveni eventualele pagube pe care le-ar putea produce apa. Totodata, sistemul Info Light presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea pentru a sti cand masina spala sau cand aceasta a terminat de spalat.

Bosch SPV25CX00E are la baza 5 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – ofera o spalare intensiva vaselor cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Fiindca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125-135 de minute, iar consumul intre 11-14 litri de apa, respectiv 1.2-1.3 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cl de turbiditate. Temperatura variaza intre 45-65 de grade Celsius, iar durata 90-150 de minute. Inregistreaza un consum de 7-16 litri de apa si 0.7-1.3 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program, fiind recomandat spalarilor zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de 195 de minnute si inregistreaza un consum de 0.78 kWh energie electrica, respectiv 8.5 litri de apa.
 4. Silence – este un program silentios, ce poate fi folosit pe timpul noptii, temperatura apei fiind ed 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 235-240 de minute si un consum de 10 litri de apa si 0.78-0.8 kWh energie electrica.
 5. Spalare rapida – are o durata de doar 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 1 kWh energie electrica.

Totodata, acasta prezinta si cateva functii auxiliare ce completeaza perfect programele din dotare:

 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.
 • Extra-uscare – permite optimizarea uscarii vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Vario Speed – presupune scurtarea duratei programelor de spalare.

Concluzii si Pareri

Bosch SPV25CX00E este o masina de spalat vase care se descurca foarte bine fiind usor de folosit si la indemana oricui. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta sa declarand ca este foarte silentioasa, usor de setat, iar sistemul Info Light este cu adevarat ingenios. Are cam tot ceea ce necesita acestia, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SPV25CX00E

9.2

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.4/10

Pret

9.4/10

Eficienta energetica

8.2/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Sistem Info Light
 • Sistem Aqua Stop
 • Functii utile
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *