Masina de spalat vase Bosch SMS24AW00E, 12 seturi, 4 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 7 martie 2019 @ 11:02

0
(0)

Bosch SMS24AW00E este o masina destul de simpla, despre care as putea spune ca asigura strictul necesar, fiind prevazuta cu programele de baza. As vrea sa va invit in continuare pentru a afla mai multe detalii utile despre acest produs si pentru a verifica daca este in concordanta cu asteptarile voastre!

Masina de spalat vase Bosch SMS24AW00E este prevazuta cu o capacitate medie de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi aproximat undeva la 290 kW, iar cel de apa la 3300 litri.

Bosch SMS24AW00E displayFiindca este un model independent, panoul de control a fost amplasat in partea superioara a usii, pe exterior, interfata acestuia fiind foarte intuitiva, avand un buton rotativ prin intermediul caruia selectam programul de spalare dorit si butoane ce ne permit pornirea si oprirea aparatului. Din pacate, nu beneficiaza si de display prin intermediul caruia sa putem verifica timpul ramas pana la finalizarea programului. Tot aici se afla si doi indicatori foarte importanti precum: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Va reamintim ca sarea are un rol foarte important in prevenirea depunerilor de calcar pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa cu lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri flexibile si destul de incapatoare unde putem adauga vase de diverse dimnesiuni. In plus, rabatand suportii mobili din plastic putem obtine mai mult spatiu pentru adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, beneficiaza de tehnologia pentru protectia sticlei ce are rolul de a deduriza constant apa, pentru a proteja astfel paharele si portelanurile. Totodata, sistemul Aqua Stop asigura o functionare sigura, masina putand spala si in absenta voastra de la domiciliu.

Bosch SMS24AW00E interior

Masina Bosch SMS24AW00E este prevazuta cu 4 programe de spalare despre care vom discuta mai jos:

  1. Intensiv – este potrivit pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Ar fi de preferat sa introduceti vase si destul de rezistente, caci si presiunea apei este ridicata.
  2. Eco – este cel mai economic program de spalare, iar pentru ca temperatura apei este de 50 de grade Celsius, va fi recomandat pentru vase cu grad nromal de murdarie.
  3. 1h  – este un program ce are o durata de 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind potrivit pentru spalari zilnice pentru vase recent murdarite.
  4. Prespalare – este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, fiind necesara activarea ulterioara a unui program complet.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, nu as putea spune ca este tocmai cea mai silentioasa masina, fiindca inregistreaza 52 dB, insa nu este nici galagioasa.

Dimensiunile acesteia sunt de 84.5 x 60 x 60 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri

Bosch SMS24AW00E este o masina de spalat vase simpla, dar utila in orice bucatarie, care te poate scapa de grija vaselor murdare. In principiu, cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca reprezinta un ajutor de nadejde pentru ei, fiind foarte usor de folosit si suficient de incapatoare pentru nevoile lor. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este rezonabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SMS24AW00E

8.7

Calitate

9.0/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

8.0/10

Pret

8.5/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Usor de setat
  • Cosuri flexibile

Pareri Contra

  • Numar redus de programe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *