Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEM48320L Review si Recomandari

Electrolux

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 24 august 2023 @ 10:32

In era moderna, timpul pretios nu ar trebui sa fie risipit pe sarcini obositoare si repetitive. De aceea, dispozitivele electrocasnice inteligente au devenit o parte esentiala a fiecarei case. O astfel de inovatie este reprezentata de masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEM48320L, un aparat care nu doar economiseste timp si energie, ci si adauga un plus de rafinament bucatariei tale. Cu o capacitate generoasa de 14 seturi si o eficienta energetica notabila, acest model se remarca prin designul sau modern si functionalitatea avansata.

Electrolux EEM48320L aduce o nota de eleganta in orice bucatarie datorita designului sau rafinat. Cand este vorba despre electrocasnicele incorporabile, aspectul conteaza foarte mult, iar acest model stie sa impresioneze. Frontalul sau curat si minimalist se imbina armonios cu majoritatea designurilor de bucatarie, creand o senzatie de ordine si estetica.

Discretia este un alt aspect notabil. Prin integrarea sa in mobilierul bucatariei, masina de spalat vase devine practic invizibila. Panoul de control ergonomic, aflat sub forma unor comenzi tactile discrete, completeaza aspectul curat si contribuie la usurinta in utilizare.

Cu o capacitate de a gazdui 14 seturi complete de vase, Electrolux EEM48320L se ridica la asteptarile familiilor mari sau a celor care gazduiesc adesea evenimente sociale. Fie ca este vorba despre cina de zi cu zi sau despre o petrecere speciala, aceasta masina de spalat vase poate gestiona volumul mare de vase cu usurinta.

Interiorul bine conceput al masinii asigura o flexibilitate optima. Suporturile rabatabile, rafturile ajustabile si compartimentele specializate permit aranjarea inteligenta a diferitelor tipuri de vase, de la farfurii si pahare pana la tacamuri si vase de gatit. Astfel, fiecare ciclu de spalare poate fi personalizat pentru a maximiza utilizarea spatiului si a asigura o curatare eficienta.

Un aspect esential in evaluarea oricarui aparat electrocasnic este eficienta sa energetica. In cazul Electrolux EEM48320L, clasa energetica D cu un consum anual de doar 237 kWh atrage atentia asupra angajamentului producatorului pentru a reduce impactul asupra mediului in timp ce minimizeaza costurile de energie pentru utilizatori.

Aceasta eficienta nu compromite calitatea spalarii. Tehnologia avansata de spalare si clatire asigura indepartarea eficienta a murdariei si a reziduurilor alimentare fara a fi nevoie sa utilizezi cantitati mari de apa sau detergent. Astfel, nu doar economisesti energie, ci si resursele naturale pretioase.

De asemenea, masina integreaza nu mai putin de 8 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Quick – este un program scurt, recomandat pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 30 de minute, timp in care consuma 9.9-12.1 litri de apa si 0.56-0.69 kWh energie electrica.
 2. Prespalare – ajuta la indepartarea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de 15 minute si un consum de 4.1-5 litri de apa la temperatura de admisie.
 3. 1h – este recomandat pentru articole cu murdarie usoara, durata programului fiind de 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Prezinta un consum de 10.4-12.7 litri de apa si 0.83-0.96 kWh energie electrica.
 4. 1h 30 min – este potrivit pentru articole cu murdarie normala, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Asigura un consum de 10.3-12.6 litri de apa si 0.96-1.09 kWh energie electrica.
 5. 2h 40 min – este potrivit pentru articole cu murdarie normala si ridicata, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 9.8-12 litri de apa si 1.05-1.18 kWh energie electrica.
 6. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de 240 de minute si inregistreaza un consum de 10.5 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 7. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 50 si 60 de grade Celsius, iar durata intre 120-170 de minute. Consuma 8.7-12 litri de apa si 0.75-1.18 kWh energie electrica.
 8. Machine care – ofera o buna igienizare cavitatii interioare a masinii, programul avand o durata de 60 de minute.

De asemenea, masina include si alte functii interesante:

 • Extra Power – imbunatateste rezultatele la spalare crescand temperatura apei si durata programului.
 • Glass care – ofera o ingrijire delicata vaselor sensibile.
 • Beam on floor – implica proiectarea unui fascicul de lumina rosu pe podea care va va informa referitor la stadiul in care se afla masina.
 • AirDry – presupune deschiderea automata a usii cu circa 10 cm dupa finalizarea programului permitand fluxului natural al aerului sa patrunda in interiorul su.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEM48320L reprezinta o investitie inteligenta pentru orice gospodarie moderna. Capacitatea sa generoasa, flexibilitatea interioara, eficienta energetica notabila si designul elegant se imbina pentru a oferi o experienta de utilizare de neegalat in bucatarie. Indiferent daca iti doresti sa reduci timpul petrecut spaland vase sau sa adaugi un plus de sofisticare bucatariei tale, acest model de la Electrolux merita cu siguranta sa fie luat in considerare. In plus, cumparatorii s-au aratat foarte multumiti de performantele acesteia confirmand ca spala excelent. Totodata, este incapatoare si flexibile, bine dotata, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: Electrolux EEM48320L

9.9

Calitate

9.9/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.9/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Eficienta energetica
 • Gama variata de programe si functii
 • Usor de utilizat

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *